Redactia.ro
Home » TV » Cine e soția lui Tibi Clenci. Fotograful este căsătorit de mai bine de 20 de ani cu aceeași femeie

Cine e soția lui Tibi Clenci. Fotograful este căsătorit de mai bine de 20 de ani cu aceeași femeie

GALERIE FOTO (7)Cine e soția lui Tibi Clenci.

Cine e soția lui Tibi Clenci. Noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities a venit în locul lui Cătălin Botezatu. Tibi Clenci i se alăturat Ralucăi Bădulescu și lui Maurice Munteanu, fiind o prezență misterioasă. Puțină lume știe că fotograful s-a căsătorit de la 23 de ani și că are un băiețel minunat. Ce spune artistul despre familia sa?

Cine e soția lui Tibi Clenci. Fotograful este căsătorit de mai bine de 20 de ani cu aceeași femeie

Cine e soția lui Tibi Clenci. Cătălin Botezatu a părăsit juriul de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, iar telespectatorii au fost șocați de decizia luată de creatorul de modă. Tibi Clenci este noul jurat care i-a luat locul designerului vestimentar. Tibi este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă, este creative director și se bucură de un succes mare și pe plan internațional. Fotograful a colaborat cu cele mai mari case de modă din întreaga lume, dintre care Chanel, Dior sau Louis Vuitton.

Cu toate astea, Tibi Clenci este o persoană foarte discretă cu viața sa personală. Artistul își familia departe de lumina reflectoarelor, deși el este cunoscut. În urmă cu ceva timp, fotograful vorbea despre persoana care îi este alături de mai bine de 20 de ani. Tibi a mărturisit că este căsătorit de la vârsta de 23 de ani cu aceeași femeie. A preferat să nu-i publice numele, dar a spus că soția sa îl înțelege și i-a dăruit cel mai frumos cadou, pe Tudor-Anghel. Fotograful a declarat că își iubește foarte mult soția și se mândrește cu ea. „Toate plecările mele sunt un motiv de bucurie atunci când mă întorc acasă. Viața mea profesională, aici în Europa, e același lucru pentru că oriunde mă duc, călătoresc cu familia.”, a mai adăugat juratul. Tibi postează rareori imagini cu fiul său, preferând să își publice mai degrabă creațiile artistice.

Tibi Clenci, despre pasiunea lui pentru copilărie

Noul jurat de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat într-un interviu că încă mai simte copilăria, recunscând că nu s-a maturizat pe deplin. „Copilaria, ce cuvant minunat! Compus parca din toate culorile si miresmele acestei lumi minunate. Inca ma simt parte din ea, fie ca nu m-am maturizat complet, fie ca am reusit sa deslusesc secretul fericirii si astfel sa ma simt acum si sa ma simt si mai tarziu ca un copilandru alergand descult prin ploaia diminetilor racoroase”, a spus artistul.

Fotograful este foarte recunoscător că îl are pe Tudor-Anghel, iar de când i-a fost dăruit, copilăria face din nou parte din viața sa. „Ai mei sunt langa mine, sunt aici, in stanga pieptului meu, iar vocea lor ma indruma pe carari umblate si neumblate, dar sigure pentru mine. De cand Tudor-Anghel ne-a fost daruit, cu atat mai mult copilaria-mi este din nou parte din viata mea sub toate formele ei”, a mai spus acesta.

Tibi Clenci a studiat în străinătate, dar nu foarte mulți ani. Fotograful preferă să călătorească foarte mult, dar știe că în final se întoarce în România, în țara lui natală. De asemenea, Tibi a precizat că familia îl însoțește mereu când pleacă în strâinătate.

Etichete: