Redactia.ro
Home » Breaking News » Cine este bărbatul care a văzut-o ultima oară în viață pe Cristina Țopescu?

Cine este bărbatul care a văzut-o ultima oară în viață pe Cristina Țopescu?

GALERIE FOTO (2) bărbatul care a văzut-o ultima oară

Cristina Țopescu a dispărut de pe rețelele de socializare de pe 26 decembrie, când a postat un articol referitor la Papa Francisc. Întâmplător sau nu, a doua zi de Crăciun a fost și ziua în care aceasta a ieșit la o cafea cu un bărbat. Cine este bărbatul care a văzut-o ultima oară în viață pe Cristina Țopescu?

Cristina Țopescu, decedată încă de la finele anului trecut

Vedeta TV a fost găsită fără suflare, în interior reședinței sale din Otopeni, pe 12 decembrie. Totuși, în urma autopsiei, medicii legiști au putut stabili că moartea a survenit încă de anul trecut. Deși nu s-a stabilit cu precizie data morții sale, se bănuiește că ar fi avut loc cu câteva zile înainte de Revelion. Ce s-a întâmplat, așadar, între 26 decembrie, când a fost ultima postare în mediul online, și 31 decembrie? Ei bine, răspunsul vine chiar de la patronul postului de televiziune la care aceasta lucra.

Cine este bărbatul care a văzut-o ultima oară în viață pe Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-ar fi văzut chiar pe 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, cu patronul postului de televiziune Canal 33. Alexandru Răducanu a confirmat că au ieșit la cafea în acea zi și că au petrecut câteva ore discutând. Bărbatul a menționat că nu crede în ipostaza suicidului și că vedeta TV părea „preocupată, dar OK”.

”Draga noastră colegă, Cristina Țopescu, a plecat dintre noi. Sunt atât de șocat de veste încât îmi e greu să îmi adun gândurile. Am văzut-o ultima oară în preajma Crăciunului, pe 26 decembrie, la o cafea. Ne-am întâlnit să rezolvăm ceva legat de televiziune. Părea ok. Preocupată de de-ale vieții, dar ok.

Alexandru Răducanu

Am învățat de la ea cum să fii un profesionist care își respectă standardele, și totuși modest, cum să ai respect și grijă și pentru cuvântul dat, cum să ai demnitate și să îți urmezi crezurile. Dumnezeu să te primească în Lumina Sa, dragă Cristina”, a scris Alexandru Răducanu pe contul lui de socializare.

Citește și Decizie de ultimă oră în cazul Cristinei Țopescu! Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al jurnalistei

Loading...