Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Corina, femeia care-l face pe Reghecampf tată a patra oară

Cine este Corina, femeia care-l face pe Reghecampf tată a patra oară

GALERIE FOTO (2)

Vestea cum că ar deveni Laurențiu Reghecampf tată a patra oară, iar mama copilului așteptat să vină pe lume nu este Anamaria Prodan a aruncat în aer showbizz-ul românesc. În presă a apărut numele presupusei iubite a antrenorului.

Se pare că zvonurile că Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan sunt din ce în ce mai aproape să se adeverească. Acum antrenor la CSU Craiova, Reghecampf și-ar fi găsit fericirea în brațele unei alte femei. Este vorba de o tânără pe nume Corina, femeia care-l face pe Reghecampf tată a patra oară.

Cine este Corina, femeia care-l face pe Reghecampf tată a patra oară

Cea care îi va da naștere celui de-al treilea copil al antrenorului de la CSU Craiova este Corina, femeia care-l face pe Reghecampf tata a patra oară. Din primele informații despre cuplu, se pare că cei doi s-au cunoscut departe de România, în urmă cu mai mulți ani. Iar de atunci ar fi rămas nedespărțiți.

De origine din Deva, Corina ar avea 29 de ani. Se pare că presupusa iubită a lui Reghecampf are un nickname cunoscut încă pe vremea în care ea era stabilită în Anglia. Acolo ar fi câștigat premiul “Golden Mouth” (în traducere ”Gura de Aur”), în cadrul unei competiții internaționale pentru videochatiste și hostesse, care se organizează în Dubai.

Dubai este chiar locul în care Reghecampf a întâlnit-o pe presupusa iubită și unde și-au început relația, în urmă cu doi ani.
Laurențiu Reghecampf și Corina, presupusa iubită, au petrecut clipe de neuitat împreună și în vacanța de lux din Grecia. Cei doi au fost fotografiați împreună cu mai mulți prieteni în timp ce se aflau la masă, potrivit Spynews. Atunci, Reghe și presupusa iubită s-au comportat ca un cuplu adevărat.

Mai mult decât atât, Reghe vrea să semneze cât mai repede actele de divorț și chiar ia în considerare o nuntă cu noua sa parteneră de viață.

Există și o imagine care o înfățișează pe presupusa amantă a lui Reghe într-un club celebru din Dubai. Poza este publicată chiar pe pagina clubului, pesemne că românca era clientă fidelă. Imaginea este publicată încă din vara anului 2015. Să fi fost aceasta vara norocoasă în care Corina l-a cunoscut pe Reghe?

Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, însărcinată în trei luni?

Relația dintre Reghecampf și presupusa iubită pare a fi una serioasă. Mai mult, femeia care-l face pe Laurențiu Reghecampf tată a patra oară ar fi gravidă în trei luni, potrivit unei informații publicate de Fanatik.

Cei doi îndrăgostiți ar fi aflat chiar și sexul copilului lor. Se pare că cei doi vor deveni părinții unei fetițe.

Totodată, încă soțul Anamariei Prodan ar vrea chiar să facă pasul cel mare alături de Corina, presupusa iubită a lui Reghe. Antrenorul CSU Craiova s-ar fi decis deja și cine ar fi nașii de cununie. Este vorba de Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, și soția acestuia.

Laurențiu Reghecampf și Corina, presupusa iubită a lui Reghe, ar locui împreună în Craiova, unde s-ar fi mutat în casa antrenorului de 46 de ani.

Câți copii are Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf ar fi pe cale să devină tată pentru a patra oară, însă acesta s-a bucurat mereu de o familie cu mulți copii. Alături de Anamaria Prodan, antrenorul îl are pe Bebeto, așa cum îl știe toată lumea pe Laurențiu Reghecampf Jr. Însă cu mai mulți ani înainte de cel mic, Reghe l-a avut pe Luca, băiatul din mariajul cu Mariana Pfeiffer, pe care îl iubește enorm. La rândul ei, Anamaria Prodan mai are două fete, Rebecca și Sarah Dumitrescu. Toți au arătat mereu că se înțeleg foarte bine între ei.

Însă puțini își aduc aminte de primul copil al cuplului Mariana și Laurentiu Reghecampf. Imediat după nuntă, cei doi au avut o fiică. Însă din păcate, micuța Ana Lisa Cristina Reghecampf a murit la doar 13 luni (Născută: 10 iunie 1997 / Decedată: 31 iulie 1998), fiindcă a suferit de o malformație congenitală la inimă.

 

Etichete: