Redactia.ro
Home » Sport » Cine este, de fapt, Hana Kimura, sportiva care s-a sinucis din cauza insultelor de pe rețelele de socializare

Cine este, de fapt, Hana Kimura, sportiva care s-a sinucis din cauza insultelor de pe rețelele de socializare

Hana Kimura, sinucidere

În urmă cu două zile, o veste tristă a zguduit lumea wrestlingului. Hana Kimura, cunoscuta luptătoare japoneză s-a stins din viață. Jurnaliștii susțin că s-ar fi sinucis din cauza cyberbullying-ului.

Ultimul mesaj pe care luptătoarea în vârstă de doar 22 de ani l-a postat pe contul de socializare arată că sportiva se gândea să-și pună capăt zilelor. În plus au fost încarcate și imagini cu încheieturile mâinilor tăiate, care au fost apoi șterse.

„Aproape o sută de opinii directe în fiecare zi. Nu pot să neg că nu am fost rănită. Am avut o viață în care mi-am dorit să fiu iubită. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Scuze, dar nu mai vreau să fiu o ființă umană. Sunt slabă, îmi pare rău. Vă iubesc. La revedere”, este o parte din mesajul postat pe Twitter.

Postările din ultima perioadă dădeau clar de înțeles că Hana Kimura era victima cyberbullying-ului (hărțuire online). De altfel ea a vorbit despre acest subiect într-un reality show.

Hana Kimura era un adevărat fenomen

Japoneza a devenit celebră în ultima perioadă. Datorită popularității sale Kimura făcea parte din distribuția reality show-ului ”Terrace House” difuzat de Netflix. În unul dintre episoade luptătoarea a dat de înțeles că este hărțuită online și că, este din ce în ce mai afectată de comentariile răutăcioase.
Pasiunea pentru sportul practicat a moștenit-o de la mama sa, Kyoko Kimura, care a fost tot o luptătoare profesionistă. Hana KImura şi-a început cariera în wrestling în 2016, când a şi obţinut primul titlu, JWP Junior Championship. Apoi, a făcut echipă cu mama sa și a câștigat titlul Artist of Stardom Championship, pierdut un an mai târziu (3 ianuarie 2017). Nu a durat mult și a pierdut și JWP Junior Championship. În anul 2018, a semnat un contract cu Wrestle-1. Din acel moment a început să participe în tot mai multe gale, printre care Ring of Honor sau Pro-Wrestling: EVE. Ultima gală în care a luptat a fost Stardom cCnderella Tournament 2020, pe 24 Martie.

Loading...