Redactia.ro
Home » Monden » Cine este femeia care stă neclintită la patul lui Florin Piersic. Soția actorului nu bănuiește nimic

Cine este femeia care stă neclintită la patul lui Florin Piersic. Soția actorului nu bănuiește nimic

Cristina Muntean, cunoscută ca „Doamna Pitbull” sau „șefa lui Florin”, este figura esențială care a ajutat la gestionarea carierei legendarului actor Florin Piersic. Cu peste trei decenii de colaborare, ea a orchestrat fără cusur agenda, relațiile publice și activitatea sa profesională. Aflat la vârsta de peste 60 de ani, Muntean a devenit indispensabilă pentru maestrul Piersic, devenind un manager desăvârșit în organizarea spectacolelor și asigurarea unui trai fără griji. Deși au fost multe controverse în jurul rolului ei, influența Cristinei în viața lui Florin Piersic a fost crucială pentru succesul său.

Ascensiunea unei femei devotate

Cristina Muntean, ingineră de profesie, a fost dintotdeauna un fan al lui Florin Piersic. Absolventă a Politehnicii din București și a Liceului Francez, ea a fost prezentă la spectacolele sale, stând adesea în culise și felicitându-l după fiecare reprezentație. Florin a început treptat să îi acorde atenție, fiind cunoscut pentru sensibilitatea sa față de farmecele feminine. De-a lungul anilor, relația lor s-a transformat într-un parteneriat în care Cristina a devenit o prezență indispensabilă, gestionând activitatea și agenda actorului cu devotament.

După o pauză de 13 ani, în 1996, când Florin Piersic s-a mutat într-un nou apartament din București, Muntean a revenit în viața sa, instalând un birou în casa lui. De aici, ea își coordona afacerea în comerț cu instalații de aer condiționat și echipamente audio-video pentru televiziune. Cu timpul, a reușit să își pună amprenta asupra locuinței, aducând modificări și transformând-o într-un spațiu plin de viață.

Relații tensionate și organizare impecabilă

Relația Cristinei Muntean cu Florin Piersic a generat și controverse. Unii apropiați ai actorului au remarcat că prezența sa constantă a dus la un control excesiv asupra vieții maestrului. De fiecare dată când un prieten al lui Florin venea în vizită, Cristina era prezentă, filtrând relațiile și gestionând cu strictețe agenda. Pe rețelele sociale, pagina actorului era administrată de Cristina, lucru care a dus la un mic scandal când prietena sa din Israel a încercat să avertizeze publicul că Piersic nu este direct implicat în gestionarea paginii.

În cadrul emisiunii „Piersicile lui Florin”, produsă de OTV, Cristina nu a putut influența activitatea actorului, deoarece producția era controlată de Gabriela Stoenescu. Cu toate acestea, în alte aspecte ale vieții sale, Muntean a devenit „mâna dreaptă” a actorului, având grijă să păstreze un control strict asupra tuturor relațiilor și să filtreze interacțiunile acestuia.

Cristina Muntean: O prezență controversată în viața lui Florin Piersic

Deși mulți au apreciat abilitățile organizatorice și dedicarea ei față de Florin Piersic, unii apropiați ai actorului au văzut-o pe Cristina ca o prezență dominantă. Aceștia au susținut că ea încearcă să blocheze accesul presei la informații despre Florin și că îi subminează autoritatea soției sale, Ana Piersic. Cu toate acestea, Florin însuși a declarat că apreciază enorm eforturile și devotamentul ei, considerând-o o adevărată parteneră în activitatea sa.

În ultimele zile, Cristina Muntean a fost surprinsă în mod constant alături de Florin Piersic, în timp ce acesta a fost internat, transferat și operat în București. Imaginile o arată pe Muntean coborând din ambulanța care îl transporta pe actor la Spitalul Foișor, ținând în mână un set de documente medicale. Această prezență constantă a declanșat speculații și zvonuri în rândul apropiaților și al publicului larg, mulți punând la îndoială dacă relația dintre cei doi este strict profesională.

Cu toate acestea, criticii susțin că această apropiere a depășit limitele unei simple relații profesionale. Apropiați ai familiei lui Piersic au observat că Muntean pare să aibă o influență semnificativă asupra vieții sale, de la activitatea profesională la cea personală, și chiar au sugerat că relația lor poate fi mai profundă decât pare.

Soția nu știe nimic despre relația lor

Se spune că Ani, soția lui Florin Piersic,  nu ar fi la curent cu evenimentele recente din București. Deși Florin susține că Ani și Cristina Muntean, managerul său, sunt prietene apropiate, Cristina rareori vizitează Clujul, unde locuiește Ani, acum pensionară. De asemenea, soția actorului nu vizitează frecvent Bucureștiul.

Există zvonuri potrivit cărora cineva l-ar fi avertizat pe Florin despre posibilele interese asupra casei sale de pe strada „Spiru Haret”. Totuși, se pare că aceste preocupări sunt nefondate, deoarece familia Piersic este unită, iar Ani, o femeie de o minte limpede, nu ar lăsa situația să scape de sub control.

Daniel, primul fiu al lui Florin, născut din relația cu frumoasa actriță Ana Aniko Szeles, duce o viață stabilă și prosperă. Locuiește la Viena și are o funcție înaltă într-o bancă de renume.

Pe de altă parte, Cristina Muntean și-a construit o vilă impresionantă în Pipera. Succesul ei se datorează veniturilor obținute în calitate de manager al lui Florin Piersic, precum și moștenirii lăsate de fostul ei soț, care a decedat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: