Redactia.ro

Cine este nepotul regretatei actrițe Tamara Buciuceanu? El va moșteni toată averea actriței

GALERIE FOTO (7) Cine este nepotul regretatei actrițe Tamara Buciuceanu? El va moșteni toată averea actriței

Nepotul regretatei actrițe Tamara Buciuceanu. Tamara Buciuceanu s-a stins din viață, marți, 15 octombrie la vârsta de 90 de ani la spitalul Elias din București. Aceasta a fost internată la începutul lunii octombrie.

Cine este nepotul regretatei actrițe Tamara Buciuceanu? El va moșteni toată averea actriței

Tamara Buciuceanu a murit ieri, 15 octombrie 2019 după ce a avut probleme grave de sănătate. Deși actrița a plecat dintre noi, profesoara de matematică, Isoscel va rămâne veșnic în amintirile publicului. Tamara Buciuceanu s-a retras de pe scena teatrului românesc în urmă cu mai mulți ani. Aceasta preciza într-un interviu pentru Click. că vrea să se odihnească și să își petreacă mai mult timp cu familia.

Sunt aşa şi aşa, merg înainte, nu se poate altfel. Dar sunt bine, sunt pe picioare, acum mă odihnesc acasă. După 66 de ani de teatru, îmi doresc doar să mă odihnesc şi nu mai vreau să joc în alte proiecte. Momentan, nu am nevoie de nimic şi sunt foarte bine. Familia îmi este alături, mă văd cu ei şi cu prietenii şi mă bucur când am musafiri. Ies din când în când din casă să mă plimb și îmi place că oamenii nu m-au uitat’, mărturisea Tamara.

Mihai Constantin este nepotului Tamarei Buciuceanu

În filmul Liceeni, Ionică și Isoscel a fost cel mai savuros cuplu elev-profesor din cinematografia românească. Dar nu multă lumea știe că, în realitatea Ionică, pe numele său real Mihai Constantin, este nepotul actriței, Tamara Buciuceanu. Mihai este fiul Iuliei Buciuceanu, sora actriței. Aceasta a fost căsătorită cu actorul George Constantin, iar din relația celor doi, s-a născut Mihai, care avea să calce pe urmele tatălui său,câțiva ani mai târziu.
Tamara Buciuceanu a fost căsătorită timp de 33 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez, însă nu au avut niciodată copii. Motiv pentru care, averea actriței ar putea ajunge la nepotul ei, Mihai Constantin.

Citeste si:Mircea Lucescu nu ajunge la Dinamo Moscova! Rușii și-au luat antrenor

Loading...