Redactia.ro
Home » TV » Cine este ”Tata Teo”, medicul de la Survivor România. Cine l-a poreclit astfel

Cine este ”Tata Teo”, medicul de la Survivor România. Cine l-a poreclit astfel

”Tata Teo” este medicul care îi îngrijește pe concurenții de la Survivor România, atunci când aceștia se accidentează pe traseu sau dezvoltă brusc probleme de sănătate. Specializat în acupunctură ”Tata Teo” a dezvăluit care dintre echipe l-au poreclit astfel, dar și că a ajuns să apară mai des la TV, deoarece în acest sezon participanții se îmbolnăvesc sau se accidentează mai mereu.

Cine este ”Tata Teo”, medicul de la Survivor România. Cine l-a poreclit astfel

De fiecare dată când au câte o problemă medicală, îi auzim adesea pe concurenții de la Survivor România cum apelează la medicul Teo sau „Tata Teo”. Acesta este specializat în acupunctură și mărturisește că acest sezon a început încă din prima ediție cu dificultăți de sănătate pentru participanți. Echipa ”Războinicilor” a fost cea care i-a dat denumirea de ”Tata Teo”, considerându-l precum un tată.

„Este al doilea sezon. Primul sezon la mine a început mai târziu. Acest sezon a început din prima cu probleme de tip medical și de aici aparițiile mele mai dese”, a declarat ”Tata Teo” la „Ștafeta mixtă”.

”Tata Teo”, despre afecțiunile medicale ale concurenților de la Survivor: ”Toate contribuie la o îngreunare a traiului până la urmă”

Totodată, „Tata Teo” precizează că emisiunea este una reală, pentru cei care încă se mai îndoiesc de credibilitatea formatului . De asemenea, mulți concurenți ajung la el din cauza lipsei de hrană. Despre nuca de cocos, medicul spune că este bună pentru organism, dar consumată în excses poate fi dăunătoare.

„N-au cum să fie separat. Sigur, a depune un efort când nu ai resurse e foarte greu. Mâncarea vine după tot efortul ăla. Apare apoi dezamăgirea celor care pierd și se transpune în plan psihic, iar asta îi doboară și mai tare. Toate contribuie la o îngreunare a traiului până la urmă”, a explicat doctorul Goian.

Medicul Teo se ocupă 24 din 24 de concurenții de la Survivor România. El este cel care decide dacă aceștia pot intra pe traseu să joace alături de colegii din echipă, dar și alături de adversari. Reamintim că până acum cele mai grave accidentări au fost ale lui Lucian Barbu, Cătălin Moroșnau sau Jador.