Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Vlad Bălău, bărbatul cu care s-a căsătorit Ana-Maria Barnoschi. A cerut-o în căsătorie în Santorini, după mai bine de un an de relație

Cine este Vlad Bălău, bărbatul cu care s-a căsătorit Ana-Maria Barnoschi. A cerut-o în căsătorie în Santorini, după mai bine de un an de relație

GALERIE FOTO (10)

Ana-Maria Barnoschi, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la Kanal D, a dezvăluit recent că se pregătește să îmbrace rochia de mireasă anul viitor. Vedeta, cunoscută pentru rolul său în emisiunea „Roata Norocului” alături de Bursucu, a oferit detalii despre nunta mult așteptată.

Partenera lui Bursucu pare că și-a găsit sufletul pereche și a făcut deja pasul cel mare alături de Vlad Bălău, iubitul ei de aproape doi ani. Cu o carieră de succes și o relație solidă, viitorul se arată promițător pentru Ana-Maria Barnoschi.

Soțul este afacerist

Ana-Maria Barnoschi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Vlad Bălău, un tânăr din Mangalia care deține o afacere în Vama Veche. Deși au planificat ca nunta să aibă loc în 2024, cuplul încă nu a stabilit o dată exactă pentru eveniment. Într-un interviu recent, Ana-Maria a mărturisit că nu îi place să își planifice lucrurile cu mult timp înainte, preferând să fie mai spontană.  Momentul cererii în căsătorie a fost unul memorabil pentru Ana-Maria Barnoschi. În octombrie 2022, în timpul unei vacanțe în Santorini, Vlad Bălău i-a adresat întrebarea cea mare. Cererea a fost o surpriză completă pentru vedetă, mai ales că avuseseră o mică dispută chiar înainte de plecarea în vacanță.

„Momentul a fost emoționant și intim, exact așa cum ne-am dorit”, a povestit foarte entuziasmată Ana-Maria la momentul respectiv.

Planuri mari pentru viitor

Ana-Maria Barnoschi și Vlad Bălău și-au început relația cu aproape doi ani în urmă și de atunci au fost de nedespărțit. Vlad, originar din Mangalia, și-a găsit un loc special în inima Anei-Maria, iar cei doi au construit împreună o relație solidă bazată pe respect și iubire. Afacerea pe care Vlad o deține în Vama Veche nu a fost un impediment pentru dragostea lor, ba dimpotrivă, a adus o notă de libertate și aventură în relația lor.

Ana-Maria Barnoschi a devenit cunoscută publicului larg odată cu apariția sa în emisiunea „Roata Norocului” de la Kanal D. Alături de Bursucu, ea a adus zâmbete pe fețele telespectatorilor prin replicile sale amuzante și atitudinea pozitivă. Râsul ei unic și carisma de care dă dovadă au transformat-o într-una dintre cele mai iubite figuri de pe micile ecrane.

Susținere din partea tuturor

Ana-Maria și Vlad reflectează la călătoria lor împreună și la toate momentele frumoase pe care le-au trăit până acum. Fiecare detaliu al nunții va fi ales cu grijă pentru a reflecta personalitățile și valorile lor. Cu toate acestea, Ana-Maria rămâne fidelă principiului de a nu planifica totul în avans, preferând să lase loc spontaneității și surprizelor.

Ana-Maria Barnoschi a primit numeroase mesaje de susținere și felicitări din partea fanilor și a apropiaților. Fiecare mesaj este o dovadă a iubirii și aprecierii pe care o primește din partea celor care o urmăresc și o susțin în cariera sa. Vedeta le este recunoscătoare tuturor celor care sunt alături de ea în acest moment special al vieții sale.

Pregătiți de un viitor în 2

Cu o carieră de succes și o relație solidă, viitorul se arată promițător pentru Ana-Maria Barnoschi. Cununia lor civilă marchează începutul unui nou capitol în viața sa, unul plin de dragoste, fericire și noi aventuri. Fanii și familia au fost necondiționat alături de Ana și de Vlad vineri, atunci când au ajuns în fața ofițerului de stare civilă și și-au spus marele „DA!”.

Ana-Maria Barnoschi a făcut un pas important în viața sa personală, iar detaliiletoate detaliile oferite în trecut despre cum visează să arate totul au conturat perfect imaginea elegantă a cum a arătat întregul eveniment. Cu spontaneitatea și autenticitatea care o caracterizează, Ana-Maria a reușit să transforme această zi într-una de neuitat, atât pentru ea și Vlad, cât și pentru toți cei care le-au fost alături.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: