Redactia.ro

Cine îi va lua locul Anamariei Prodan la „Gospodar fără pereche”

Cine îi va lua locul Anamariei Prodan la „Gospodar fără pereche”

Vedeta PRO TV și-a dat demisia în direct, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță. Iar acum întrebarea de pe buzele tuturor este cine îi va lua locul Anamariei Prodan la „Gospodar fără pereche”.

Anamaria Prodan și-a dat demisia de la „Gospodar fără pereche”

Deși era o gazdă excelentă, iar telespectatorii o îndrăgeau, Anamaria Prodan a luat decizia de a se sustrage din proiectul televizat „Gospodar fără pereche”. Ea și-a anunțat demisia în direct, în emisiunea „La Măruță”, motivând lipsa timpului necesar filmărilor.

“Nu plec niciodată de lângă voi și nici de lângă Gospodar Fără Pereche, numai că nu mai am timp. S-au decalat filmările. Trebuia să fiu aici în România pentru filmări. Nu mai am cum, eu intru în perioada transferurilor la fotbal și atunci în noiembrie, decembrie, ianuarie, trebuie să muncesc. Nu am cum. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să nu mai apuc să-i văd pe ei absolut deloc, să filmez și să fac fotbal. Nu am cum, nu-mi ajung 24 de ore”, a declarat Anamaria Prodan.

Cine îi va lua locul Anamariei Prodan la „Gospodar fără pereche”

Odată cu anunțul demisiei, toți s-au întrebat cine îi va lua locul Anamariei Prodan la „Gospodar fără pereche”. Ei bine, răspunsul a venit tot de la îndrăgita prezentatoare TV. Ea a mărturisit că producătorii au deja pregătit un prezentator de schimb și că acesta va intra în rol curând.

Cât despre identitatea acestuia, Anamaria Prodan nu a vrut să dezvăluie nimic. “Sezonul ăsta o să fie exact cum v-am zis de la început, fabulos!Primul episod, am intrat în forță. Acum, cu siguranță, și o să fie surpriză plăcută, vine cineva după mine, la fel de puternic, care o să vezi, o să-i însoare pe toți”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și Florin Pastramă bătut. Cine l-a agresat pe soțul lui Brigitte Sfăt

Loading...