Redactia.ro
Home » Sport » Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui David Popovici, campionul mondial la natație. Ei nu fac parte din domeniul sportiv

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui David Popovici, campionul mondial la natație. Ei nu fac parte din domeniul sportiv

GALERIE FOTO (2)David Popovici, in bazinul cu apa

Numele lui David Popovici este acum pe buzele tuturor. Adolescentul de doar 17 ani a scris istorie de curând în natația românească și toată lumea se referă la el ca fiind deja un „fenomen”. El a devenit campion mondial al probei de 200 de metri liber la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, cu timpul de 1 minut, 43 de secunde și 21 de sutimi.

David Popovici este legitimat la CS Dinamo și a reușit o performanță uimitoare pentru România, în primul rând. El a devenit campion mondial al probei de 200 de metri liber la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta și e singurul român care a reușit acest lucru. Băiatul nu obișnuiește des să publice fotografii din viața lui personală în social media, ci mai degrabă scoate în evidență reușitele lui din aria profesională. Și sunt destule.

Ce se știe despre părinții lui David Popovici, campionul mondial la natație

Părinții lui David Popovici nu au legătură cu sportul și evită aparițiile publice. Conform GSP, mama lui, care a lucrat în zona asistenței sociale, a urmat cursuri de ofițer antidoping pentru a înțelege exact prin ce mecanisme va trece fiul său în procedurile în domeniu. Pe de altă parte, tatăl, cu job în zona vânzărilor, se ocupă de monitorizarea și verificarea pe diferite canale a tuturor rețetelor medicale și suplimentelor care intră în uzul lui David, a scris aceeași sursă.

Sursa: Digi24

Ca urmare a ultimei reușite, numeroși admiratori și apropiați de-ai lui David i-au lăsat comentarii pe contul lui oficial de Instagram. „Felicitări, campionule! Ne-ai făcut foarte mândri și fericiți azi, pe toate cele peste 20 de milioane de români din toată lumea, îți mulțumim. Ăsta e doar începutul, așteptăm Jocurile Olimpice de la Paris”, a scris cineva. Laudele sunt numeroase și pe bună dreptate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: