Redactia.ro
Home » Monden » Constantin Enceanu se pregătește să-i aducă un omagiu la mormânt lui Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist ar fi împlinit 62 de ani

Constantin Enceanu se pregătește să-i aducă un omagiu la mormânt lui Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist ar fi împlinit 62 de ani

Interpretul de muzică populară este îndurerat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta se pregătește să-i aducă un omagiu la mormânt, deoarece regretatul artist ar fi împlinit pe 18 septembrie 62 de ani. Iată ce amintiri frumoase a dezvăluit Constantin Enceanu, din prietenia lor! 

Petrică Mîțu Stoian ar fi împlinit 62 de ani

Petrică Mîțu Stoian s-a născut la data de 18 septembrie 1960, la Isverna, iar de fiecare dată când era ziua sa de naștere, era cinstit ca într-o zi de mare sărbătoare. Constantin Enceanu mărturisește că este extrem de dor de prietenul său și de evenimentele la care participă împreună ca o echipă.

„Îmi este dor de evenimentele unde cântam împreună, de glumele pe care le făceam la filmări și de telefoanele în care dezbăteam tot felul de subiecte și puneam țara la cale. Nici acum nu-mi vine să cred ca nu mai este. Ar fi făcut 62 de ani, ar fi fost încă tânăr”, a povestit, nostalgic, Constantin Enceanu pentru Fanatik.

Constantin Enceanu, despre aniversările de naștere ale lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a povestit faptul că Petrică Mîțu Stoian își sărbătorea ziua în fiecare la el acasă, alături de un grup apropiat de prieteni pe care îi răsfăța cu diferite preparate culinare, pregătite chiar de el . Interpretul a mărturisit că nu de puține ori, Petrică Mîțu Stoian i-a demonstrat că este un prieten de nădejde care îl ajuta și îi dădea idei minunate, dar și cele mai frumoase cadouri:

„La ultima aniversare i-am luat o geacă de piele drept cadou de ziua lui. De fiecare dată făceam petreceri la el acasă, dar nu sâmbătă sau duminică pentru că aveam evenimente. Invita câțiva prieteni apropiați și ne răsfăța cu tot felul de preparate, făcute chiar de el.  Îi plăcea să gătească și se lăuda cu ce făcea.

Ultima oară ne-a făcut supă de pasăre de curte, cu tăieței făcuți de el și friptură la cuptor cu tot felul de mirodenii.

De câte ori stau pe malul lacului la Zanzibar (restaurantul pe care îl deține în Filiași, n. red.), văd nuferii ce i-am primit cadou din partea lui. La început au fost trei fire și acum s-au înmulțit foarte mult. Cât vor fi acei nuferi pe lac o sa-mi aduc aminte de acest frumos cadou de la Petre.

Eu nu m-am gândit la acest lucru, nu mă gândeam să pun nuferi pe lac, dar el, ca un prieten adevărat, a încercat să aducă ceva frumos și deosebit, pentru locație. Avea adeseori grijă să ne ajute pe noi toți cei care i-am fost apropiați, avea idei grozave și ne surprindea cu inspirația și bunul lui gust”, a mai povestit acesta pentru sursa citată.

Cum s-au cunoscut Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a relatat modul în care el și Petrică Mîțu Stoian s-au cunoscut:

„L-am cunoscut pe Petre în 1994, la prima mea lansare, la prima mea casetă- ”Naiba de mândruliță” – lansată la Hanul Craiovița. Pe el l-au adus Maria Loga și Costel Măgureanu la mine la lansare. Atunci l-am văzut prima oară pe Petrică și l-am auzit cum cântă…

Era slăbuț, el fizic, la vremea respectivă, nu te dădea pe spate, dar avea o voce… Am și zis `Ce frumos cântă băiatul ăsta`, era altceva. Ușor, ușor ne-am apropiat, am ajuns să ne vedem foarte des. Mai ales aici, pe Oltenia, bărbați, eram noi doi și Costel Măgureanu care luam mai toate evenimentele

Petrică era cel mai apropiat prieten al meu. Eu cu sora mea nu am fost la fel de apropiat cum am fost cu Petre. Făceam Crăciunurile, Revelioanele împreună. Dacă nu ne vedeam de Crăciun, ne vedeam a doua zi, în familie

Voi merge luni, la mormântul lui Petrică, să îi aprind o lumânare”, a mai istorisit Constantin Enceanu, pentru sursa citată mai sus.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: