Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Țopescu a avut parte de slujbă religioasă, deși înalții bisericii s-au opus

Cristina Țopescu a avut parte de slujbă religioasă, deși înalții bisericii s-au opus

cristina țopescu a avut parte de slujbă religioasă

Dorința Cristinei Țopescu a fost să fie incinerată, iar cei dragi au decis s-o respecte. Procedura, însă, contravine canoanelor religioase, potrivit spuselor unui reprezentant al Bisericii Ortodoxe. Azi, totuși, un preot s-a prezentat la capela Cimitirului Bellu și a ținut o cuvântare. Așadar, Cristina Țopescu a avut parte de slujbă religioasă.

Cristina Țopescu a avut parte de slujbă religioasă

Spre liniștea familiei sale, Cristina Țopescu a avut o slujbă religioasă, deși trupul ei neînsuflețit va fi incinerat. Potrivit jurnaliștilor Fanatik, un preot s-a prezentat azi la capelă și a ținut o cuvântare pentru sufletul jurnalistei. „Este adevărat. Mai devreme a fost un preot, între două vârste, care a venit și a ținut o slujbă, aici, pentru Cristina. Așa era și de bun simț. Toată lumea o iubea și o respecta, chiar dacă ea a ales să fie incinerată, nu contează. S-a petrecut un lucru de bun simț”, a declarat mama Mădălinei, ce mai bună prietenă a Cristinei Ţopescu din copilărie.

Totuși, preoții n-au oficiat o slujbă de pomenire și nici n-au rostit rugăciunea „Tatăl nostru”, așa cum s-ar face în mod normal.

Ce se întâmplă cu cenușa Cristinei Țopescu

Deși inițial s-a zvonit că cenușa jurnalistei va fi depusă într-un cavou din cimitirul Bellu, se pare că familia s-a răzgândit. Potrivit unor informații deținute de Fanatik, cenușa vedetei va fi răspândită într-un loc secret. Aparent, chiar mama Cristinei Țopescu ar fi zis că așa se va proceda cu rămășițele fiicei sale. Aceasta ar fi profitat de ocazie să le mulțumească jurnaliștilor pentru implicarea la înmormântarea fiicei sale.

Citește și Ale cui erau amprentele de pe ușa Cristinei Țopescu? Poliția a aflat

Loading...