Redactia.ro
Home » CLICK » Cristina Țopescu și Andreea Marin, la cuțite? Jurnalista n-a avut voie în emisiunea „Surprize, surprise”

Cristina Țopescu și Andreea Marin, la cuțite? Jurnalista n-a avut voie în emisiunea „Surprize, surprise”

cristina țopescu și andreea marin

Regretata Cristina Țopescu a fost interzisă în emisiunea „Surprize, surprise”, defuzată de-a lungul unui deceniu la TVR 1. Să fi fost sentimentele pentru Ștefan Bănică Jr. un impediment ca cele două dive să se înțeleagă? Iată ce s-a întâmplat, de fapt, între Cristina Țopescu și Andreea Marin.

Cristina Țopescu și Andreea Marin, la cuțite?

Nici vorbă de asta! La momentul în care Ștefan Bănică Jr. s-a cuplat cu Andreea Marin, relația cu Cristina Țopescu era de mult încheiată. Așadar, niciun motiv ca cele două dive să se aibă la cuțite. Motivul pentru care Cristina Țopescu n-a apărut niciodată în emisiunea Andreei Marin are de-a face cu faptul că lucra pentru un trust diferit.

Cine i-a interzis Cristinei Țopescu să apară la TVR 1

“Dan Negru, vedeta Antenei 1, si Cristina Topescu, stirista de la Prima, au ramas fara „surprize, surprize”, pentru ca sunt de la televiziuni concurente.”, scria presa în ianuarie 2002.

Realizatorii emisiunii „Surprize, surprize” (Romania 1) au avut proasta inspiratie sa pregateasca si doua scurte reportaje cu Dan Negru (Antena 1) si Cristina Topescu (Prima TV), care trebuiau sa fie difuzate in editia de sambata trecuta. Andreea Marin aranjase pentru cele doua vedete ale posturilor de televiziune concurente mici surprize: de pilda, Dan se alegea cu un curs de canto, pentru a-si mai drege vocea, iar Cristina se capatuia cu un catelus”, s-a dezvăluit.

Cristina Ţopescu a fost interzisă la emisiunea Andreei Marin. Doru Dumitrescu a luat decizia
Totul a fost O.K. … pana sambata dimineata, cand Doru Dumitrescu, directorul Canalului Romania 1, a auzit ce „trasnaie” a facut Andreea si, chiar daca toti subalternii lui nu au avut nimic de comentat, boss-ul a interzis difuzarea pe post a reportajelor. El a uitat insa ca Andreea Marin s-a numarat printre invitatele emisiunii prezentate de Dan, „Academia vedetelor”, iar conducerea Antenei 1 n-a avut nimic impotriva”, s-a mai relatat despre situaţie.

Așadar, nici vorbă de discordie între cele două. Ba mai mult, Andreea Marin și Cristina Țopescu și-au purtat respect reciproc.

Citește și Oana Pellea, injurii în mediul online din cauza unui mesaj despre Cristina Țopescu

Loading...