Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a fost înșelată Ramona Olaru! Asistenta de la ”Neatza” i-a lăsat pe colegii ei fără cuvinte

Cu cine a fost înșelată Ramona Olaru! Asistenta de la ”Neatza” i-a lăsat pe colegii ei fără cuvinte

Cu cine a fost înșelată Ramona Olaru! Asistenta de la ”Neatza” i-a lăsat pe colegii ei fără cuvinte

Ramona Olaru a vorbit după ceva timp despre fostul ei soț, și mai ales despre infidelitatea lui. Asistenta de la ”Neatza” i-a lăsat fără cuvinte pe colegii ei. 

Cu cine a fost înșelată Ramona Olaru! Asistenta de la ”Neatza” i-a lăsat pe colegii ei fără cuvinte

Ramona Olaru este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz, fiind totodată și una dintre cele mai carismatice. Blondina spune mereu ceea ce  are de spus și nu contează pentru ea dacă vorbele ei afectează indirect vreo persoană.

Așa se explică și replica din această dimineață din timpul ediției de astăzi a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Remarca sarcastică a vedetei i-a lăsat fără cuvinte pe Răzvan Simion și Dani Oțil. Vedeta a făcut o glumă despre fostul ei soț, atunci când a fost întrebată de Răzvan Simion cu ce gânduri își începe dimineața de marți. Frumoasa asistentă TV s-a referit la un moment mai puțin plăcut din trecutul ei, iar pentru că este o persoană veselă, care întotdeauna a știut să facă haz de necaz, Ramona Olaru le-a povestit lui Răzvan Simion și Dani Oțil despre momentul în care fostul ei soț i-a fost infidel.

”Când mi-am dat seama cu cine m-a înșelat fostul meu soț, ăla de demult, mi-am dat seama ce înseamnă vorba până când moartea ne va despărți”, a fost remarca sarcastică a frumoasei Ramona Olaru, care i-a lăsat fără cuvinte pe matinalii de la Antena 1.

Motivul pentru care Ramona Olaru refuză să se recăsătorească

Ramona Olaru este o femeie singură și pare că nu o deranjează acest statut. Pune în prim-plan cariera și a dezvăluit c că nu mai are timp de un alt mariaj, după ce a divorțat de Bogdan Olaru, informează Cancan.

”Nu mă mărit că dorm mult, de la 8 sau nouă seara și muncesc și șase zile pe săptămână. Când am eu timp să mai agăț ceva? Nu mai sunt nici locuri în care să mai agăț. Dați-mi o soluție!”, a spus Ramona Olaru la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

”În ritmul ăsta nu o să te mai mariți! Cine vrea una care muncește șase zile pe săptămână și nu lucrează nici la o cantină ca să aducă ceva de mâncare?”, i-a răspuns Dani Oțil.

În ceea ce privește relația Ramonei Olaru cu Cuza de la ”Noaptea târziu”, nu se cunoaște motivul despărțirii, deoarece ambii nu au oferit detalii despre acest aspect. Iar în ceea ce privește căsnicia cu Bogdan Olaru, Ramona a încercat să-și salveze mariajul, dar fără rezultat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: