Redactia.ro
Home » Știri » Culmea obrăzniciei! Prințul Louis s-a plictisit și a făcut scandal la loja regală. Ducesa de Cambridge l-a astâmpărat cu o bomboană

Culmea obrăzniciei! Prințul Louis s-a plictisit și a făcut scandal la loja regală. Ducesa de Cambridge l-a astâmpărat cu o bomboană

GALERIE FOTO (19)

Jubileul de Platină al reginei s-a desfășurat în decursul a patru zile, înțesate de festivități și activități, dedicate domniei sale întinse pe șapte decenii. Evenimentul s-a încheiat cu o nouă apariție a Reginei Elisabeta la balconul regal, dar și cu un concert care a strâns laolaltă familia regală. La acesta din urmă, Prințul Louis, strănepotul de patru ani al reginei, a făcut din nou show, spre exasperarea mamei sale, Ducesa de Cambridge.

Prințul Louis, neastâmpărat la festivitățile dedicate străbunicii sale

Micuțul prinț a sfidat oricare protocol regal și s-a răzvrătit în orice mod cu putință atunci când concertul nu a reușit să-i mai capteze atenția. Ca oricare alt copil de patru ani, Prințul Louis și-a stăpânit cu greu pornirile și a făcut fețe-fețe, spre deliciul fotografilor prezenți la eveniment.

Ducesa de Cambridge a părut mai întâi amuzată și mai apoi depășită de comportamentul neadecvat al copilului său. La un moment dat, aceasta este văzută în timp ce-i înmânează fiului său o bomboană de ciocolată, doar-doar reușește să-l ațintească în scaun pentru câteva clipe.

Totuși, când a văzut că Louis și-a pierdut cu adevărat răbdarea, Ducesa l-a „plasat” pe micuțul prinț tatălui său, Prințul William, și mai apoi bunicului lui, Prințul Charles. De-abia acesta din urmă a reușit să-l mai domolească puțin pe micuțul prinț. La sfârșitul evenimentului Louis este fotografiat în brațele bunicului său, răzând cu poftă și amuzându-se de ceea ce acesta, probabil, îi spune.
Ce să mai, e mai mult decât evident că fie el și vlăstar regal, un copil de patru ani tot copil este!

Mai aproape de sfârșitul evenimentului, Prințul Louis a aruncat cu o pernă, ceea ce a făcut-o pe Kate să-l scoată din mulțime până la urmă.

Galerie FOTO cu cele mai năzdrăvane ipostaze ale Prințului Louis!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro