Redactia.ro
Home » Monden » Cum a comentat Lavinia Pârva zvonurile legate de divorțul de Ștefan Bănică Jr.? Vedeta a avut o reacție vehementă

Cum a comentat Lavinia Pârva zvonurile legate de divorțul de Ștefan Bănică Jr.? Vedeta a avut o reacție vehementă

GALERIE FOTO (3)Lavinia Pârva zvonurile legate de divorțul de Ștefan Bănică Jr.

Ieri, presa autohtonă a titrat despre un eventual divorț între Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr, pe fondul unor zvonuri apărute în rândul cunoscuților lor. Contactată pentru a-i da dreptul la replică, Lavinia Pârva a avut o reacție vehementă vizavi de această informație.

Cum a comentat Lavinia Pârva zvonurile de divorț

Întrebată fiind despre veridicitatea informațiilor apărute în presă, legate de un viitor divorț, Lavinia Pârva a oferit o declarație clară și vehementă. Bruneta a precizat că zvonurile sunt complet nefondate și că nu se pune problema de o separare legală între ea și tatăl copilului ei.

Cântăreața a mai precizat și că relația lor e pe un făgaș bun și că cei doi se concentrează pe creșterea armonioasă a băiețelului lor. „Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului”, a declarat Lavinia Pîrva pentru impact.ro.

Și-n trecut s-a zvonit că ar divorța

Precizăm că nu e prima oară când apar zvonuri legate de un divorț în ceea ce-i privește. Acum un an, presa de scandal specula că relația celor doi ar fi pe terminate pe motiv că artista n-ar mai purta verighetă. Și la acea vreme, Lavinia Pârva a stins zvonurile. „Și iată cum se vuiește că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite.😂 La fel si instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!”, a scris Lavinia Pîrva pe rețelele sociale, la momentul respectiv.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. sunt căsătoriți de 4 ani

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr, căsătoriți de 4 ani

Amintim că Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. au o relație extrem de discretă. Cei doi și-au recunoscut târziu statusul relației și tot în intimitate absolută și-au unit destinele. Nunta lor a avut loc acum patru ani, în mare secret, într-o stațiune din Bulgaria. Între timp, cei doi artiști au devenit părinții unui băiețel, pe care au decis să-l numească Alexandru.

Lavinia Pârva și băiețelul ei, Alexandru

Potrivit propriilor declarații, micuțul lor nu are bona, iar cei doi se ocupă îndeaproape de creșterea lui, cu ajutorul, evident, al bunicilor. Bruneta a precizat de curând că Alexandru se pregătește să meargă la creșă.

foto: arhivă / Instagram

Etichete: