Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum fiul Romaniței Iovan. Albert adoră să-și testeze limitele

Cum arată acum fiul Romaniței Iovan. Albert adoră să-și testeze limitele

GALERIE FOTO (9) Cum arată acum fiul Romaniței Iovan

Cum arată acum fiul Romaniței Iovan. La aproape 15 ani, fiul Romaniței și a lui Adrian Iovan a devenit un adolescent în toată regula. Albert Iovan este pasionat de matematică, iar în timpul liber face karting.

Cum arată acum fiul Romaniței Iovan. Albert adoră să-și testeze limitele

Cum arată acum fiul Romaniței Iovan. Albert, fiul Romaniței Iovan și al regretatului pilot, Adrian Iovan, a devenit un adevărat adolescent. Creatoarea de modă este extrem de mândră de fiul ei, mai ales că acesta seamănă leit cu răposatul ei soț. La aproape 15 ani, Albert este pasionat de matematică, iar în timpul liber îi place să facă karting. Fiul Romaniței Iovan a făcut școala de piloți pe macadam și cursuri de circuit, iar la scurt a obținut o licență de pilot de raliu.

În luna iunie a avut prima lui competiție, iar în urmă cu câteva zile a participat în a doua etapă din Campionatul Național de Slalon Paralel la juniori. Referitor la pasiunea lui Albert, Romanița se declară mândră de alegerea fiului ei. „E foarte emoţionant să-ţi vezi copilul la 14 ani cu o licenţă de pilot şi concurând într-un campionat naţional. Este extraordinar că el îşi doreşte şi e foarte pasionat de maşini, iar eu, ca mamă conştiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată. Sunt extraordinar de mândră şi mă bucur că am putut să-i sprijin nebunia îmi doresc să-şi îndeplinească visele pe mai departe“, a spus ea .

În cadrul unei emisiuni, Albert a vorbit despre tatăl său, declarând că este ambițios ca el. Tânărul este elev la International British School of Bucharest și adoră să facă mai multe sporturi, printre care scrima, golf, înot și echitație. ‘L-am crescut independent, adică mi-am dorit să îi dau libertatea de mic. L-am trimis în prima tabără la trei ani și zece luni. Era cel mai mic de acolo din tabără. Și a repetat figura ani la rând. Deci în fiecare an pleacă în cel puțin o tabără. Am dorit ca în momentul în care a crescut mai mare și am putut să am discuții serioase cu el, orice ar vrea să facă sau orice gând are să mi-l comunice. Nu l-am bătut niciodată’, povestea Romanița Iovan.

Adrian Iovan a murit într-un accident aviatic

Soțul Romaniței Iovan și-a pierdut viața la vârsta de 55 de ani, în urma unui accident de avion, în luna ianuarie 2014. Avionul pe care îl pilota a rămas prins între copaci, în Mijlocul Munților Apuseni. Aeronava cu opt locuri efectua o cursă specială Oradea-București în momentul în care s-a prăbușit în Cluj, pe raza localității Fântânele.

Adrian Iovan și copilotul Răzvan Petrescu erau acompaniați de o echipă medicală care prelevasde un ficat necesar unui transplant. În urma accidentului, Adrian Iovan și o studentă rezidentă au murit înainte ca echipele de salvare să mai poată face ceva. Ca pilot de linie, Adrian Iovan a trecut prin momente dificile. În timpul unei curse spre Malaga, avionul a intrat într-o formațiune de nori care nu apărea pe radare. „Am crezut că se rupe avionul. Mi-am zis că trebuie să vină pensia„, povestea regretatul pilot.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: