Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor. Transformarea ei i-a uimit pe toți. FOTO

Cum arată acum Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor. Transformarea ei i-a uimit pe toți. FOTO

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a devenit o adolescentă în toată firea. Acum, Irinuca stă cu mama ei și, așa cum era de așteptat, se observă cu ochiul liber că micuța a moștenit trăsăturile celei care a adus-o pe lume. Însă puțini se așteptau la o astfel de transformare, internauții au rămas uimiți de ultimele imagini postate.

Acum 11 ani, Irinel Columbeanu și Monica Gabor divorțau. Au decis să o ia pe drumuri separate, însă avea să îi lege pe viață fiica lor. Și de-a lungul acestor ani, Irinuca a crescut și s-a transformat într-o domnișoară în toată firea.

Cum arată acum Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor

Așa se face că, în prezent, Irina Columbeanu are 14 ani și locuiește în America, alături de mama ei Monica Gabor. De mică s-a apucat de vlog, iar cu ultimele apariții a făcut furori pe rețelele de socializare. Și doar pe Instagram, Irinuca are deja aproape 160 de mii de urmăritorii.

Recent, fiica lui Irinel Columbeanu a postat mai multe fotografii, iar internauții au fost surprinși de cât de mare a crescut.

Irinuca apare într-o rochie de seară aurie, asortată cu o pereche de sandale cu toc mic și gentuță cu pietre. Pare să fie un look pentru un eveniment special, ținuta fiind extrem de apreciat de urmăritorii fiicei Monicăi Gabor.

Irinel Columbeanu, despre relația cu fiica sa Irinuca

Irinel Columbeanu a vorbit de curând despre relația cu fiica sa, aflată peste ocean, alături de mama sa. Și deși nu a mai văzut-o față în față de multă vreme, mai exact din vara anului 2018, fostul milionar a mărturisit că țin legătura în mediul online și este extrem de mulțumit de parcursul fiicei sale.

„Fizic, din vara lui 2018 ( n.r. nu a mai văzut-o pe Irinuca), virtual… de-aseară. Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi să fie.
Foarte apropiată (n.r. relația dintre ei). Cam odată pe săptămână, în general când sună ea. Ca un burete, viu și inteligent (n.r. este Irinuca)”, a declarat Irinel Columbeanu, într-un interviu.

Irinel Columbeanu, internat în spital cu Covid

Și cum virusul Covid nu iartă pe nimeni, iată că și Irinel Columbeanu a ajuns internat la spital, după ce s-a infectat cu Coronavirus. Fostul milionare a avut simptome ușoare ale bolii, însă a ajuns în cele din urmă să aibă nevoie de îngrijirile medicilor.

Din ultimele informații, Irinel Columbeanu este acum într-o stare mai bună. Se pare că deși a ajuns pe patul de spital, fostul soț al Monicăi Gabor nu se află conectat la aparate.
În acest moment, se pare că fostul afacerist este stabil, însă încă ținut sub observație de către medici.

Etichete: