Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum arată Al Pacino la cei 80 de ani ai săi. Cu ce se ocupă acum FOTO

Cum arată Al Pacino la cei 80 de ani ai săi. Cu ce se ocupă acum FOTO

GALERIE FOTO (4) Al Pacino

Al Pacino este unul dintre cei mai apreciați actori din lume. El este câștigător al Premiului Oscar și are o carieră impresionantă. Iată cu ce se ocupă acesta acum, la vârsta de 80 de ani.

Ce mai face Al Pacino. Urmează să împlinească 81 de ani

Al Pacino are 80 de ani, dar viața lui este poate mai plină decât cea unui tânăr adolescent. Acesta este foarte activ, în ciuda vârstei sale și recent a fost implicat într-un scandal din cauza unei despărțiri. Așadar, pentru cei care se întrebau dacă Al Pacino s-a retras din activitate, iată că răspunsul este NU.,Actorul muncește în continuare, chiar dacă are o vârstă înaintată și se menține în formă destul de bine. Nu mai arată ca la 20 de ani ce-i drept, dar nici adevărata sa vârstă, de 80 de ani, nu putem spune că o arată. De fapt, Al Pacino va împlini vârsta de 81 de ani pe data de 25 aprilie, deci în curând. Ultimele filme în care ajutat Al Pacino au fost  Once Upon a Time in Hollywood (2019) și The Irishman (2019).

Al Pacino, părăsit de iubita cu 40 de ani mai tânără

În 2020, Al Pacino și iubita lui, actrița israeliană Meital Dohan, în vârstă de 40 de ani au decis să pună punct relației. Mai degrabă, ea a fost cea care a hotărât acest lucru, invocând diferența de vârstă extrem de mare, de 40 de ani.

„Am avut o ceartă cu el şi l-am părăsit recent, dar sper să rămânem prieteni, deoarece îl apreciez şi mă bucur că am fost alături de el atunci când a avut nevoie de mine. A fost o onoare pentru mine şi mă bucur pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi”, a spus Meital Dohan la acel moment.

Relația lor nu ar fi avut niciun viitor, a mai spus actrița.

„Diferenţa de vârstă este dificilă. Am încercat să o neg, dar este un bărbat mult prea în vârstă, ca să fiu sinceră. De aceea, cu toată dragostea noastră, relaţia noastră nu avea viitor”, a asigurat ea, citată de Agerpres.

După ce a întâlnit-o în anul 2018, Al Pacino a decis să renunțe la relația lui de zece ani cu  Lucila Polak pentru a fi cu Meital Dohan.