Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Cameron Diaz după ce s-a retras din lumina reflectoarelor? Fotografie rară cu fiica ei

Cum arată Cameron Diaz după ce s-a retras din lumina reflectoarelor? Fotografie rară cu fiica ei

GALERIE FOTO (2)

Cameron Diaz este una dintre cele mai cunoscute și talentate actrițe ale lumii. Frumoasa blondină în vârstă de 48 de ani a devenit mămică apelând la ajutorul unei mame surogat, iar recent a fost suprinsă alături de fiica sa de doar un an și jumătate pe străzile din Los Angeles. Iată cum arată micuța moștenitoare a lui Cameron Diaz.

Fiica lui Cameron Diaz a crescut și seamănă perfect cu actrița

Cameron Diaz trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Benji Madden. Cei doi au împreună o minune de copil făcută cu ajutorul unei mame surogat. Mult timp cei doi au încercat să aibă un copil, dar acest lucru nu s-a putut într-un mod classic, deoarece Cameron nu putea rămâne însărcinată, așa că aceștia au apelat la o mamă surogat. Acum cei doi sunt mai fericiți ca niciodată deoarece sunt părinții unei fetițe superbe de un an și jumătate. Recent, paparazzi le-au prins pe Cameron Diaz și pe micuța Raddix în timp ce se îndrepta spre mașină în Beverly Hills. Din imagini se observă că micuța Raddix seamănă perfect cu mama sa.

Cameron Diaz a acordat numeroase interviuri în care a vorbit despre experiența de a fi mămică. De fiecare dată ea asubliniat faptul că fiica sa este o binecuântare și că se bucură zilnic că o vadă crescând și să o știe sănătoasă. „Literalmente, în fiecare zi, există doar salturi și limite … și nu este același bebeluș ca și ieri. Ieri a dispărut literalmente, iar astăzi este o nouă zi, iar mâine va fi o nouă zi în care ea este un copil complet diferit. Este atât de plăcut să ajungi să vezi această creștere și să faci parte din ea și să o lași să fie ea.„, a dezvăluit Cameron Diaz.

Cameron Diaz a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să iasă la pensie pentru a se putea focusa pe creșterea micuței Raddix. Actrița a dezvăluit că este mai mult decât fericita prin prisma retragerii din lumea Hollywoodului deoarece și-a dorit să se dedice mai mutl vieții sale personale și să repare lucruri care „se stricase” în trecut în ceea ce privește relaționarea cu oamenii. „A trebuit să o iau de la căpăt și să-mi asum responsabilitatea pentru propria mea viață. Cu asta mă ocup. Sunt o mulțime de lucruri pe care a trebuit să le rezolv, multe relații pe care a trebuit să le repar, o mulțime de relații pe care a trebuit să le construiesc, care au fost absente în viața mea.„, declara Cameron Diaz după ce și-a anunțat retragerea.

 

Etichete: