Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol? Au amenajat deja camera fetiței GALERIE FOTO

Cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol? Au amenajat deja camera fetiței GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (9) Cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol? Au amenajat deja camera fetiței GALERIE FOTO

Pentru Smiley și Gina Pistol, ”acasă” înseamnă o superbă vila din Cernica, pe care a amenajat-o așa cum și-a dorit și în care a investit o sumă generoasă. 

Cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol?

Smiley și Gina sunt în culmea fericirii! Cei doi mai au foarte puțin și își vor ține în brațe fiica. Gina, aflată în ultimul trimestru de sarcină, a anunțat de câteva săptămâni că se ocupă de decorarea camerei micuței lor. Într-un story pe Instagram vedeta a publicat o primă imagine cu ceea ce va fi camera bebelușei, unde putem vedea că mobilierul va fi alb, iar pătuțul va avea un baldachin în nuanță caldă de maro, asortată cu cea a parchetului.

Cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol? Au amenajat deja camera fetiței GALERIE FOTO

Cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol? Cei doi se feresc să posteze imagini cu casa lor, așa că de fiecare dată când o astfel de imagine este publicată pe conturile lor de social media, putem să ne formăm o imagine mai clară a casei unde cei doi își vor crește copilul.

Smiley și Gina Pistol sunt gata pentru o viată de familie în trei, iar locuința aleasă pentru asta este vila impresionantă a artistului. Cei doi vor locui în vila superba deținuta de artist, pentru care a plătit 300.000 de euro. Trei tineri arhitecți și un inginer constructor au transformat-o într-un cămin modern și primitor în urmă cu câțiva ani. Rezultatul este unul uimitor. Prezentatoarea de la Antena 1 pregătește însă niște schimbări în locuință.

Cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol? Au amenajat deja camera fetiței GALERIE FOTO

”Gina și Smiley sunt foarte fericiți. Abia așteaptă să vină fetița, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat și câteva lucrușoare de la magazinele pentru bebeluși. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat o sursa din apropierea vedetei de la postul Antena 1.

Cum arată casa lui Smiley și a Ginei Pistol? Cei doi viitori părinți abia așteaptă să fie gata camera micuței. Emoția este cu atât mai mare cu cât fetița este primul copil pentru ambii parteneri. Smiley a mai fost implicat în trecut într-o relație de lungă durată cu Laura Cosoi, dar acum devine tată pentru prima oară.

Ce nume va purta fetița

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, a intrat în direct ”La Măruță” pentru a povestit despre experiența de jurat, în care a ajuns din cauză că Andi Moisescu a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, cât și despre preambulul sufletesc trăit în această perioadă, iubita Gina Pistol mai având puțin peste două săptămâni până când va naște.

„Mă antrenez ca să țin fetița în brațe, că aici nu e vorba de forță, ci de rezistență. Mai durează vreo două-trei săptămâni. Am emoții și cu cât trec zilele mai mult realizăm amândoi că se întâmplă și că mai e foarte puțin. Suntem pregătiți, credem noi, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pe care o să le simțim și nu știm dăcă suntem pregătiți. Ne-am gândit la un nume. Gina se simte foarte bine, acum se odihnește un pic. Îți dai seama că în ultima perioadă lucrurile se mișcă mai greu”, a declarat artistul la Pro TV.