Redactia.ro

Cum arată, în prezent, cântăreața Nicola? A devenit bunică și s-a lansat în muzica trance

A debutat pe scena muzicală în 1985, însă apetitul pentru muzică și l-a manifestat de la o vârstă fragedă. Îndrăgita cântăreață Nicola a povestit, într-o emisiune televizată, despre începturile ei în muzică, dar și despre schimbările din plan personal. La cei 50 de ani este deja bunica unei fetițe.

Nicola își dorea să câștige trofee

La începutul carierei sale, Nicola își dorea să câștige cât mai multe trofee, motiv pentru care a participat la multe festivaluri muzicale din țară. ”Am început la 4 ani. Stăteam în fața oglinzii cu un creion în mână și-mi închipuiam că e un microfon. Cântam și îmi doream foarte mult să câșig un anume premiu. Între timp mi-a dispărut chestia asta cu premiile. Mi-am dat seama că dragostea publicului contează mai mult decât orice trofeu.”, a mărturisit cântăreața în platoul ”Vorbește lumea”.
”Pe scenă mare am cântat în 1985, eram și eu mai mică și mai nepricepută. (…) În 1986, am plecat pentru prima dată în turneu, cu Holograf. (…) Mă machiam sinceră, și purtam mini-uri. A fost o perioadă foarte mișto.”, și-a amintit Nicola despre Festivalul din Mamaia, la care a mers în 1985, dar și despre primele deplasări în țară în calitate de solistă.

”Cu tălpile joase” a lansat-o pe piața muzicală

Single-ul ”Cu tălpile joase”, lansat în 1999k, de Media PRO Music, a adus-o pe Nicola în toate topurile muzicale. ”Cred că asta a fost piesa care m-a propulsat. Eram la PRO. Mi-e dor de vremea aia. Cum erau evenimentele pe atunci…”, și-a amintit, nostalgică, Nicola.

S-a lansat în muzică trance și a devenit bunică

Cât despre activitatea muzicală din prezent, Nicola a mărturisit că a trecut pe muzica trance: ”Dacă mă vezi, nu mă recunoști. Muzica asta mă readuce la starea de euforie”. Artista a vorbit puțin și despre viața ei privată, recunoscând că e deja bunică. ”Copiii mei sunt foarte bine, eu între timp am devenit bunică. Dacă fiul meu Andrei se chinuia mai mult eram bunică de mai mult timp. Dar e bine și așa. Nepoata mea are 8 luni și pot să spun că e un sentiment unic, pe care îl doresc multora să-l încerce. E o superbitate de fetiță și, din păcate, nu stă în România, stă în Anglia. Ne vedem prin internet. Ei au promis că vor veni mai des în țară. ”, a spus cântăreața în încheierea interviului.