Redactia.ro
Home » Homepage » Cum arată Liviu Dragnea după 6 luni la închisoare FOTO & VIDEO

Cum arată Liviu Dragnea după 6 luni la închisoare FOTO & VIDEO

GALERIE FOTO (3) dragnea

Liviu Dragnea a fost dus marți dimineață la Curtea Supremă unde va cere anularea condamării. Este prima apariţie publică a fostului lider PSD după ce a fost încarcerat la sfârșitul lunii mai.

Dragnea a ajuns cu duba la Curtea Supremă de Justiție pentru a-și susține cauza. El a fost adus de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat.

sursă video: facebook.com/ionela.arcanu

În acest dosar, Liviu Dragnea a depus o contestaţie în anulare a pedepsei din dosarul angajărilor fictive. El speră să obţină anularea sentinţei care l-a trimis după gratii, de trei ani şi jumătate, potrivit digi24.ro.

Contestaţia în anulare a fost depusă luna trecută. În cerere, se invocă decizia Curţii de Apel Bucureşti, privind compunerea completurilor de judecată de la instanta supremă.

Dacă ar fi acceptată, ar duce la anularea sentinţei şi la rejudecarea procesului. Automat, şi la eliberarea din închisoare.

Azi, instanţa se va pronunţa pe admisibilitatea cererii. Abia la un termen viitor se va putea lua în discuţie solicitarea.

A fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai, după ce a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu.

Fostul lider PSD a ieșit pentru prima dată din pușcărie pe 12 septembrie. Dragnea a ajuns, în mare secret, în fața instanței, unde a fost audiat în dosarul în care fostul șef al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, este acuzat de trafic de influență, potrivit Mediafax.

Ieșirea lui din penitenciar a fost făcută în mare secret, la fel și audierea sa ca martor. Tot ca martor în dosar a fost citat şi fostul premier Victor Ponta, însă acesta nu s-a prezentat încă la Tribunalul Bucureşti.

Loading...