Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum arată Pamela Anderson nearanjată și cu ochelari de vedere. Este de nerecunoscut

Cum arată Pamela Anderson nearanjată și cu ochelari de vedere. Este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (6) Pamela Anderson

Pamela Anderson nu mai este deloc blondina sexy care atrăgea privirile tuturor bărbaților. Dacă în trecut actrița și modelul american surprindea cu aparițiile sale seducătoare, acest lucru nu mai este valabil acum. Iată cum arată Pamela Anderson nearanjată și cu ochelari de vedere.

Cum arată Pamela Anderson nearanjată și cu ochelari de vedere. Este de nerecunoscut

Paparazzi au surprins-o pe Pamela Anderson într-o ipostază în care arată de nerecunoscut. Dacă în trecut avea apariții care punea pe jar imaginația tuturor bărbaților, nu se mai poate spune același lucru și în prezent, potrivit okmagazine. Iată cum a fost fotografiată.

Pamela Anderson a fost văzută în urmă cu doi ani, nearanjată și cu ochelari de vedere, în aeroportul din Los Angeles. Grăbită și agitată s-a îndreptat către personalul aeroportului cerând să o ajute să-și încarce telefonul, deoarece nu mai avea baterie. De altfel, a descoperit și că-și uitase acasă încărcătorul. Din păcate pentru ea, acela a fost momentul când i-a uimit pe cei din jur cu aspectul ei fizic, deoarece mulți și-o imaginau altfel pe actriță.

Pamela Anderson, operații estetice

În imaginile imortalizate de paparazzi se vede că Pamela Anderson și-a ”sculptat” puțin chipul. La cei 53 de ani încearcă să-și mențină frumusețea, dar înaintarea în vârstă i se citește pe față. De altfel, presa internațională este de părere că intervențiile estetice nu i-au îmbunătățit aspectul fizic.

Pamela Anderson – MondoNews

Se zvonește că a scos din buzunar nu mai mult de 10.000 de dolari pentru a apela la bisturiu. Modelul american și-a remodelat nasul, pomeţii, buzele, sprâncenele, bărbia şi, pe lângă toate acestea, îşi injectează botox în frunte şi la colţul ochilor. Totodată, își face și alte tipuri de injecții cu:  acid hialuronic, injecţii cu colagen în buze şi liftinguri faciale.

Pamela Anderson a devenit de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice - YVE.ro

Pamela Anderson s-a căsătorit a cincea oară

Pamela Anderson s-a căsătorit a cincea oară, de data aceasta cu garda sa de corp. Nunta a avut loc anul trecut, în Ajunul Crăciunului.

„Sunt îndrăgostită. Ne-am căsătorit în Ajunul Crăciunului cu binecuvântarea ambelor familii, toată lumea pe care o cunoaștem este fericită pentru noi. M-am căsătorit pe proprietatea pe care am cumpărat-o de la bunicii mei acum 25 de ani, aici s-au căsătoriți părinții mei și sunt încă împreună. Simt că am reușit să fac un cerc complet”, a spus vedeta.