Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă Lili Fedorca după ce s-a retras din showbiz: „De 10 ani sunt…”

Cum arată și cu ce se ocupă Lili Fedorca după ce s-a retras din showbiz: „De 10 ani sunt…”

GALERIE FOTO (7)Cum arată și cu ce se ocupă Lili Fedorca după ce s-a retras din showbiz

Cum arată și cu ce se ocupă Lili Fedorca după ce s-a retras din showbiz. În urmă cu 20 de ani, surorile Lili și Manuela Fedorca făceau furori cu trupa Elixir, dar au decis să se retragă din muzică. Lili Fedorca s-a reprofilat și s-a implicat într-un domeniu diferit. Cum arată acum Lili Fedorca?

Cum arată și cu ce se ocupă Lili Fedorca după ce s-a retras din showbiz: „De 10 ani sunt…”

Surorile Liliana și Manuela Fedorca au făcut furori pe vremuri cu trupa Elixir. Anii au trecut, iar cele două au ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice mai mult familiilor. Lili Fedorca s-a reprofilat, activând în cu totul alt domeniu. Aceasta este psiholog de mai bine de 10 ani și ajută oamenii care trec prin perioade dificile să se redescopere.

„De peste 10 ani sunt și psiholog clinician. Am absolvit Facultatea de Psihologie și apoi un master în psihoterapii cognitiv-comportamentale. Poate suna complicat dar, pe scurt, folosind știința și vocația, pe care o am, reușesc împreună cu clienții mei să repar, să corectez și să îmbunătățesc aspecte ce țin de psihicul uman. Ședințele de terapie sunt individualizate, în funcție de problema în cauză și de tipul de client.Scopul meu, ca psiholog, fiind acela de a deschide calea acestora către o viață mai frumoasă, plină și armonioasă, în ciuda tuturor provocărilor din ce în ce mai multe și mai complexe cu care toți ne confruntăm în zilele noastre.

Da, situația globală actuală, cu pandemia, scumpirile și cu războiul din Ucraina, a adus, în viețile noastre, peste problemele de viață de zi cu zi și mai multă nesiguranță și frică pentru ziua de mâine.„, a declarat Lili Fedorca pentru ego.ro.

Lili Fedorca a fost prezentatoare TV, ea moderând emisiunea „Zodia Fluturelui”, la postul Euforia TV, în perioada 2006-2008. Întrebată dacă îi este dor de televiziune, Lili a spus că și-ar dori să revină pe sticlă. „Da, mi-ar plăcea să realizez o emisiune tv pe teme de psihologie, cu invitați și cu soluții reale pentru problemele reale din viața oamenilor„, spune Lili Fedorca.

Surorile Fedorca vor să revină pe scenă

În urmă cu 20 de ani, Lili și Manuela Fedorca se numărau printre cele mai apreciate prezente feminine din showbiz-ul românesc. Acum, surorile Fedorca dur dorul momentelor unice de pe scenă și vor să se întoarcă la prima lor pasiune: muzica.

„Ne dorim să revenim pe scenă cu o surpriză pentru publicul nostru. Chiar dacă nu pot să-ți dau o dată exactă, așteptați-vă să revenim pe scena oricând. Încă mai cânt, încă mai scriu texte și încă mai compun muzică.Am în pregătire câteva piese, pe care le voi cânta împreună su sora mea, Manuela, în trupa Elixir, pe care abia aștept să le ofer fanilor noștri, care ne-au simțit lipsa în toți acești ani„, a mai spus Lili Fedorca.

Lili declara în urmă cu ceva timp că ea și sora ei nu s-au retras din lumea muzicii, ci doar au luat o pauză de inspirație. Manuela și Lili susține că vor cânta întotdeauna și se vor bucura de atmosfera de pe scenă. „Muzica este și va fi o constantă în viețile noastre pentru totdeauna, chiar dacă nu am mai fost prezente în lumina reflectoarelor pentru o perioadă. Nu ne-am retras niciodată, am avut doar o pauză de inspirație.Muzica pe care o compun vine din trăirile mele, din viața mea, este autentică și mă reprezintă. O fac doar atunci când simt și dacă o simt. Cântăm și vom cânta mereu cu bucurie și de plăcere, iar muzica este și va fi mereu în viețile noastre„, a mai spus Lili Fedorca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: