Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată sora Andreei Bănică. Ce mult seamănă cu artista! FOTO

Cum arată sora Andreei Bănică. Ce mult seamănă cu artista! FOTO

GALERIE FOTO (5)Andreea Bănică

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste și, deși mulți fani o cunosc, puțini știu cine este sora cântăreței. Numele ei este Ramona Bănică Slave și seamănă foarte bine cu Andreea Bănică.

Cum arată sora Andreei Bănică. Ce mult seamănă cu artista! FOTO

Andreea Bănică a postat un Instastory cu sora ei, Ramona. Fanii au putut afla, astfel, că artista are o soră, dar și ce bine aduc cele două. În filmulețul postat, Andreea Bănică o ironizează pe Ramona pentru că fugea cu un frappé în mână, în timp ce pe plajă a izbucnit o furtună de nisip.

”În halul ăsta am ajuns pe furtună, dar bineînțeles sor’mea a umblat cu frappe-ul în mână. A alergat toată plaja, eu am luat copilul în brațe, copilul ăla era singur, cu prosopul pe cap, ea era cu frappe-ul în mână. Pe vremea asta tu fugi cu frappe-ul”, a spus ironică artista.

Se pare că Andreea Bănică și sora ei au o relație foarte apropiată, căci obișnuiesc și să meargă în vacanțe împreună.

Foto: Instagram Andreea Bănică

Ramona Bănică Slave este mai mare cu șapte ani decât Andreea Bănică, care 43 de ani în prezent. Spre deosebire de cântăreața, Ramona evită camerele de luat vederi.

„Nu stiu ce m-as fi facut fara ea si fara sotul meu. Ei au fost familia mea dupa ce ai mei s-au dus. Pe sora mea o iubesc enorm si o respect pentru toate sacrificiile pe care le-a facut”,  a declarat Andreea, pentru CANCAN.ro, în urmă cu ceva timp.

Unde locuiește sora Andreei Bănică

Ramona, asemeni Andreei Bănică, este căsătorită și are un copil: o fetiță. Cu familia sa locuiește la Eforie Nord, acolo unde ea și Andreea Bănică s-au născut, de fapt.

Stiai ca Andreea Banica are o sora mai mare? S-au crescut reciproc dupa ce au ramas fara parinti si sunt cele mai bune prietene

Andreea Bănică locuiește în Capitală, în comuna Pantelimon, într-o vilă somptuoasă. Andreea Bănică este și ea căsătorită cu Lucian Mitrea, iubitul său din liceu. Împreună au doi copii: Noah și Sofia.

Etichete: