Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată sora Mellinei? Ramona și artista au trecut printr-o adevărată dramă

Cum arată sora Mellinei? Ramona și artista au trecut printr-o adevărată dramă

GALERIE FOTO (8) Cum arată sora Mellinei_

Cum arată sora Mellinei? Toată lume o cunoaște pe Mellina, dar puțini sunt cei care știu că aceasta o soră, Ramona. Mai mult, între cele două există o diferență de un an jumătate, iar încă din copilărie Mellina și sora sa au avut o relație specială. În urmă cu câțiva ani, cele două au fost implicate într-un accident de mașină.

Cum arată sora Mellinei? Ramona și artista au trecut printr-o adevărată dramă

Cum arată sora Mellinei? Drumul Mellinei în competiția Survivor România s-a oprit duminică seară după ce artista a fost eliminată. Cântăreața a avut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, părăsind competiția cu capul sus. Cu toate că șatena este cunoscută de toți românii, puțini sunt cei care știu că vedeta are o soră mai mare, Ramona. Cele două seamănă ca două picături de apă. Fosta concurentă de la Survivor România și sora sa au trecut prin diferite situații care le-au determinat să fie mai unite ca niciodată. Ramona a avut parte de o experiență delicată, după ce a făcut accident cu mașina. Ulterior, cele două surori au fost implicate într-un accident rutier, dar din fericire, niciuna nu a fost rănită.

Conform acesteia, mașina în care se afla a fost făcută praf, dar Mellina a fost alături de ea și a ajutat-o să-și revină. „Sunt visătoare, îmi doresc să cunosc lumea, nu cred în oamenii răi. (…) Când am avut accident de maşină mai demult, am făcut maşina praf, ea m-a susţinut foarte mult şi m-a ajutat să trec peste. Am făcut şi împreună un accident acum vreo doi ani de zile. Nu mai avea control asupra maşinii. Ştiam că o să ne oprim în ceva”, a povestit Ramona. De cealalată parte, Mellina a declarat că în timpul copilăriei era bătută des de Ramona, mai ales când venea vorba de jocuri.”Ramona este mai mare cu un an jumate. Am fost copil chinuit de Ramona. Trebuia să pierd la jocuri că dacă nu… bam. bam, bam”, a spus Mellina.

Cum au reacționat părinții artistei după ce au aflat că vrea să se lanseze în muzică

Mellina este o fire luptătoare și încrezătoare în forțele proprii. La început de drum, frumoasa artistă a declarat că părinții săi au fost îngrijorați de drumul pe care o luase ea, și anume muzica. „Oamenii care m-au susținut mereu, indiferent de alegeri, au fost membrii familiei mele, cu toate că la început le-a fost greu să-mi înţeleagă direcția. Au fost îngrijorați de drumul pe care l-am ales, dar cu timpul au realizat că acesta este lucrul care pe mine mă face fericită, iar acum sunt bucuroşi că am luptat pentru visul meu“, a spus Mellina.

Mellina

În urmă cu ceva timp, Mellina mărturisea că trăiește exclusiv din muzică, deși la început lucrurile nu au stat așa cum se aștepta. „Decizia de a lasă orice deoparte şi a mă concentra strict pe muzică atunci când nu aveam nicio perspectivă, doar o viziune de visător, a fost una grea, dar bună. Am stat în casă cu laptopul în brațe şi am compus piese până am reușit să ajung la performanța de a face unele de calitate şi de a mă întreține din vânzarea pieselor şi diferite cântări“. Una dintre piesa sa de succes se numește Poza de album, lansată în colaborare cu celebrul artist Vescan.