Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată unicul nepot al Mădălinei Manole: „Tușa Mono este mandră de tine!” FOTO

Cum arată unicul nepot al Mădălinei Manole: „Tușa Mono este mandră de tine!” FOTO

GALERIE FOTO (2)

Marian Manole, fratele răposatei cântărețe Mădălina Manole a făcut publice fotografii cu unicul nepot al surorii lui, fiul său, Mihai-Ovidiu Manole, cu ocazia zilei sale de naștere. Iată ce declară la 12 ani de la tragicul eveniment!

Marian Manole: „Avea 12 ani când s a întâmplat tragedia și am încercat pe cât se poate să l feresc de această dramă”

„Mihai -Ovidiu Manole! Nepotul Mădălinei, băiatul meu!Azi,la 24 ani! Avea 12 ani când s a întâmplat tragedia și am încercat pe cât se poate să l feresc de această dramă a familiei mele!A fost sprijinul bunicilor lui în ultimii lor ani de viață,este mândria noastră,la fel ca oricare copil din lumea asta care este mândria familiei lui!La multi ani fericiți,Leule, Dumnezeu să te protejeze, să ai parte de tot binele din lume! Tușa Mono este mandră de tine! God bless you!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe pagina personală de Facebook, cu ocazia zilei de naștere a fiului său.

Marian Manole îi cere scuze fiului Mădălinei Manole

„Vreau să îmi cer scuze, astăzi!Nepotului meu!Ieri am făcut o greșeală,o greșeală de neiertat!Cineva m a atenționat în privat și pe bune dreptate! În postarea mea cu manolistii, spuneam că,pe linie de sânge,eu cu fiul meu suntem ultimii rămași….! Iartă mă pui mic,a fost ziua varului tău și te am uitat! Sintagma de „manolisti”se datorează Mădălinei Manole, mamei tale,iar tu, nepotul meu, ești primul Manolist, pentru că ești fiul ei! Și pe linie de sânge,tu ești primul, pentru că ești sânge din sângele Ei! Te rog să mă ierți încă odată și sper să apuc ziua când o să ne cunoaștem cu toții! Doamne ajută!”, a postat Marian Manole în urmă cu doar 2 ore pe pagina personală de Facebook, cerându-și scuze nepotului său, deoarece a spus că doar el și fiul mai sunt urmașii de sânge ai Mădălinei Manole.

Postarea inițială a fratelui Mădălinei Manole

„Toți cei care au iubit o pe Mădălina, fanii ei,s au numit „Manolisti”!Era o mândrie să fi „Manolist”!Dati mi voie să vă numesc pe toți cei de aici „Manolisti”! Dragi prieteni, ultimii pe linie de sânge din familia Manole,eu și fiul meu,(dar nu cei din urmă,pentru că fătuca asta frumoasă din spatele meu trebuie să mă facă bunic), vă mulțumim din suflet pentru urările frumoase primite de la voi! Dumnezeu să vă de-a sănătate și fericire tuturor!”, a fost mesajul inițial în care fratele Mădălinei Manole a declarat ultimii pe linie de sânge din familia Manole sunt el și fiul său, uitând să-l menționeze pe fiul regretatei artiste!

Sursa foto: zf.ro
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: