Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată vila în care Andra și Cătălin Măruță locuiesc. Valorează aproape un milion de euro și are un interior de lux- FOTO

Cum arată vila în care Andra și Cătălin Măruță locuiesc. Valorează aproape un milion de euro și are un interior de lux- FOTO

GALERIE FOTO (6)

Andra și Cătălin Măruță se află în lumina reflectoarelor de ani buni și au reușit ca după ani de muncă să își cumpere casa mult visată. Aceștia locuiesc într-o vilă care valorează aproximativ 1 milion de euro.

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi fiind prezenți publicului larg de ani de zile.

Au achitat-o cu proprii bani

Artista și prezentatorul TV câștigă sume impresionante și au reușit să își cumpere casa visurilor. Vila este situată în una dintre cele mai scumpe zone din Pipera, și anume Pipera.

Casa familiei Măruță are o curte mare, terasă, piscină și un spațiu mare în fiecare cameră. Cătălin a profitat de spațiul oferit de casă pentru a-și amenaja un studio unde înregistrează postcasturi.

Prezentatorul de la Pro TV și-a format propriul podcast intitulat „Acasă la Măruță”, proiect de care se bucură multă lume.

Într-un video pe Tik Tok făcut de Eva, fiica celebrului cuplu, fanii au putut vedea cum arată locuința pentru care aceștia ar fi plătit un milion de euro cu proprii bani.

foto: unica.ro

Andra și Cătălin Măruță locuiesc din anul 2018 în casa cu etaj aflată în în apropierea Grădinii Zoologice din Băneasa.

Locuința este una cu aspect modern, în nuanțe naturale de bej pe dinafară. Interiorul îmbină mai multe stiluri și există elemente ale stilului industrial, mai rece, dar și camere foarte luminoase. În casa lui Cătălin Măruță și a Andrei există și un perete întreg din cărămidă în culori închise.

Soții Măruță câștigă sume impresionante

Andra ar fi plătită cu circa 16.000 de euro pentru rolul său de jurat la Românii au talent.

De asemenea, celebra cântăreață măritată cu Cătălin Măruță mai primește și onorarii consistente pentru concertele susținute. Jurata de la Românii au talent ar primi pentru o reprezentație de 45 de minute circa 6.000 de euro.

La rândul său, și Cătălin Măruță este plătit regește. Celebrul prezentator de la Pro TV ar lua circa 17.000 de euro pe lună pentru emisiunea sa de la postul de televiziune. Acesta face bani și din Youtube, din vizualizările podcasturilor sale cu invitați celebri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: