Redactia.ro
Home » Știri » Cum fac amor indienii. Ce preferă femeile și bărbații

Cum fac amor indienii. Ce preferă femeile și bărbații

Cum fac amor indienii

Cercetătorii spun că indienii fac dragoste destul de rar. Cauza ar fi faptul că locuiesc prea mult timp împreună și s-au obișnuit unul în preajma celuilalt. Iată ce preferă femeile indience și bărbații, în dormitor.

Cum fac amor indienii. Ce preferă femeile și bărbații

Potrivit unui studiu Telegraph, indienii fac dragoste foarte puțin, spre deosebire de europeni de exemplu. În India, amorul este considerat un tabu, mai ales înaintea și în afara căsniciei. Se spune că soții se iubesc cu soțiile lor, mai puțin de o dată pe săptămână, iar de-a lungul vieții sunt reticenți în ceea ce privește numărul de femei cu care au făcut dragoste: nu mai mult de două.

În schimb, cercetătorii au aflat că multe dintre femeile indiene își păstrează puritatea până la căsătorie, conform tradiției, iar cele care nu respectă această regulă, au avut de-a lungul vieții nu mai mult de trei parteneri. Adică, cu  şapte mai puţini decât femeile din UK, SUA sau Australia. Femeile din aceste zone au, de obicei, câte nouă parteneri.

Indiencele preferă amor în taxi

Pe de altă parte, deși femeile din India sun considerate destul de pudice și respectuoase față de soți, ele sunt dispuse să facă dragoste și în afara căsniciei, chiar și într-un taxi. Acest lucru este în general valabil pentru femeile tinere. O activistă din India contrazice studiul Telegraph și susţine că 50% dintre indieni nu duc lipsă de sex, deoarec se căsătoresc până la vârsta de 18 ani.

Ce preferă femeile indience și bărbații în dormitor

Femeile și bărbații din India, deși fac dragoste destul de rar, în dormitor se dezinhibă. Adoptă mai multe poziții, care le ajută și să mediteze, conform culturii lor, hinduse, în care meditația îl ajută pe om să fie mai echilibrat și fericit. De asemenea, indienii se pălmuiesc în dormitor: peste sâni, fund, spate sau organele genitale.

În India, căsătoriile sunt aranjate

În India, încă se mai practică aranjarea căsătoriilor. Mai mult, mirii se acceptă, mai ales că încă de la naștere sau pe parcurs, părinții aleg soțul potrivit pentru fetele lor. Asta pentru că se spune că părinții pot alege ce e mai bine pentru viitorul fetelor.

Etichete: