Redactia.ro
Home » Știri » Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu președintele Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite FOTO

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu președintele Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite FOTO

GALERIE FOTO (2)

Președintele Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au fost prezenți pe Coasta de Vest a SUA, unde președintele a ținut un discurs în fața comunității românești.  Cei doi au fost și invitații unei recepții cu președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, care s-a ținut în onoarea şefilor de stat prezenţi la Adunarea Generală ONU. Iată ce ținute a ales să poarte Prima Doamnă a României în cadrul acestor întâlniri importante!

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis pe Coasta de Vest a SUA, unde președintele a ținut un discurs în fața comunității românești

Carmen Iohannis a fost nelipsită din dreapta președintelui Klaus Iohannis, în timp ce acesta ținea un discurs pentru comunitatea de români de pe Coasta de Vest a SUA.

Pentru acest eveniment, Prima Doamnă a României a purtat o ținută albă, semnată cel mai probabil de designerul vestimentar  care se ocupă de aparițiile sale oficiale, Andreea Tincu. Rochia acesteia avea terminația până la ghenunchi, cu o croială în A, iar linia decolteului era ușor pătrată. Soția președintelui Klaus Iohannis a completat ținuta cu o pereche de sandale negre și o poșetă, deasemenea neagră. Prima Doamnă a ales să poarte la gât, un lănțișor finuț.

Sursa foto: Facebook

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu președintele Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au fost prezenți și la New York, unde s-a ținut o recepție în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. Cei doi s-au întâlnit cu președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și cu Prima Doamnă  de la Casa Albă, Jill Biden.

În cadrul recepției, Prima Doamnă a României a purtat o ținută asemănătoare cu cea de la întâlnirea anterioară. Astfel, rochia purtată în prezența şefilor de stat era, deasemenea albă, dar, de această dată, fără mâneci și cu un decolteu ușor rotunjit. În partea din față, rochia avea un model bine detaliat care i-a pus în evidență silueta. Ținuta a fost completată cu un colier, deasemenea finuț și cu o pereche de cercei. Machiajul Primei Doamne a fost ușor îndrăzneț, purtând un ruj roșu aprins. În comparație cu persoanele prezente, Prima Doamnă a României a avut o ținută mai lejeră și energică, majoritatea invitaților fiind îmbrăcați mai sobru.

Sursa foto: Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: