Redactia.ro
Home » Știri » Cum s-a prezentat o elevă în prima zi de școală? Paznicul i-a atras atenția

Cum s-a prezentat o elevă în prima zi de școală? Paznicul i-a atras atenția

GALERIE FOTO (3) Cum s-a prezentat o elevă în prima zi de școală

Elevii din România au început luni, 14 septembrie anul școlar, după șase luni de vacanță, din cauza pandemiei de coronavirus. Copiii s-au prezentat în fața profesorilor cu masca de protecție și îmbrăcați cu uniforma școlară.

Dar se pare că o fetiță de la Liceul Tudor Vianu din București a preferat să renunțe la uniforma clasică și să îmbrace o ținută mai diferită. Cum a reacționat paznicul unității de învățământ?

Cum s-a prezentat o elevă în prima zi de școală? Paznicul i-a atras atenția

Potrivit Cancan.ro, o elevă de la Liceul Tudor Vianu din Capitală l-a uimit pe paznicul unității de învățământ în momentul în care a intrat pe poartă.

Copila a decis să renunțe la uniforma și s-a îmbrăcat colorat, într-o fustiță roz din tulie, tip tu-tu și cu aplicații florale, cu sandale în picioare, părul prins, o camășă neagră și purtând mască de protecție.

În momentul în care a pășit spre poarta liceului, paznicul unității de învățământ a reacționat scandalos în momentul în care a văzut-o pe elevă. Acesta a fost fotografiat în momentul în care, cel mai probabil țipa la elevă. Dar un lucru cu adevărat scandalos, le-a atras atenția celor din jur.

Având în vedere că masca de protecție este obligatorie în această perioadă, paznicul de la liceul Tudor Vianu din București a purtat masca de protecție pe bărbie, dar a avut curajul de a-i atrage atenția elevei care nu a purtat uniforma școlară.

Structura anului școlar 2020-2021

Semestrul I – 17 săptămâni de cursuri (14 septembrie – 29 ianuarie 2021)
Semestrul al II-lea – 17 săptămâni de cursuri (8 februarie -18 iunie 2021)

Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar are 32 de săptămâni de cursuri şi se încheie la data de 4 iunie 2021.

Pentru elevii din clasa a VIII-a, anul școlar are 33 de săptămâni de cursuri, și se va încheia la 11 iunie 2021, în timp ce elevii din liceu vor avea 37 de săptămâni de cursuri.

Deși școala a început, aceasta își reia activitatea în condiții speciale, din cauza pandemiei de coronavirus. De asemenea, în acest moment există noi probleme și anume: lipsa manualelor, lipsa toaletelor, lipsa avizelor de funcţionare pentru unele dintre unităţile de învăţământ.

106 de profesori sunt spitalizați, dupp ce au fost depistați cu coronavirus, iar 293 sunt în carantină și își doresc să-și desfășoare activitatea în sistem online.

Loading...