Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Daniel Onoriu după ce a ieșit din comă? Fostul campion acuză probleme motorii

Cum se simte Daniel Onoriu după ce a ieșit din comă? Fostul campion acuză probleme motorii

Daniel Onoriu a dus o luptă grea cu viața timp de 55 de zile, cât a stat într-o comă indusă. Din fericire, fostul campion a putut fi trezit și și-a început recuperarea. Însă, drumul spre o viață normală este greu și nesigur, mai ales că acesta se luptă cu probleme motorii. Iată primele declarații după ce s-a trezit din comă!

Cum se simte Daniel Onoriu după ce a ieșit din comă

Daniel Onoriu este de mai bine de 3 luni la pat, însă medicii dau asigurări că recuperarea lui intră pe un făgaș normal. Acesta se recuperează pe zi ce trece, iar familia îi stă aproape la orice pas. În această etapă, fostul campion încearcă să-și recupereze funcția motorie, dat fiind faptul că a fost atâta timp în repaus.

Acesta a făcut primele mărturisiri despre recuperarea sa, pentru Fanatik.ro, chiar din spital. „Acum sunt bine, dar sunt și foarte nervos, pentru că nu îmi simt partea de sus a picioarelor, de la fund până la genunchi. Când stau în picioare, îmi tremură tot fundul, inclusiv picioarele. Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Am slăbit mult. Să dea Dumnezeu să îmi revin. E frustrant rău să nu poți să te duci să bei o apă, să faci niște lucruri banale”, spune cu amărăciune Daniel Onoriu.

Soția sa, ajutorul de nădejde în recuperare

De când a avut loc tragedia, soția lui s-a rugat neîncetat. Din fericire, rugăciunile ei au fost ascultate, iar soțul ei s-a trezit din comă. Acum este sprijinul lui nr.1 în ceea ce privește recuperarea. „L-am mutat de ieri la un centru de recuperare. Sunt fericită că acum se simte mai bine”, a fost mărturisirea ei.

Daniel Onoriu spune că soția lui i-a fost cel mai mare ajutor în toată această perioadă: „Mi-e și milă de nevasta mea. Săraca de ea face totul pentru mine. Azi noapte, de exemplu, nu am putut dormi de dureri și de supărare că nu pot să mă mișc, iar ea știa parcă tot ce vreau. Venea după mine, mă ducea la baie, îmi aducea fructe. Este o femeie minunată. Mă simt și prost când o văd cât se chinuiește cu mine, dar ea mi-a spus că este alături de mine și la bine, și la greu. Mi-a zis că, acum, la greu, va fi și mai aproape de mine. Asta înseamnă iubirea și respectul”, a spus Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu: „E ca și cum m-am culcat aseară”

Vorbind despre cele 55 de zile în care a stat în comă, fostul campion spune că nu a simțit nimic și că nici n-a avut vreun moment în care să fi fost conștient. „Cât am fost în comă, nu am visat absolut nimic. E ca și când m-am culcat aseară și m-am trezit azi. Recuperarea medicală va dura vreo două săptămâni. Fac piscină, fac fizioterapie de două ori pe zi. Nu am poftă de mâncare, nu mi-e nici foame, asta mă miră”, a mai explicat Daniel.

Cât despre planurile de viitor, acesta recunoaște că și-ar dori o vacanță cu familia, departe de casă. „Primul lucru pe care vreau să îl fac, atunci când îmi voi mai reveni, este să plec într-o vacanță. Cu nevasta mea, cu familia. Undeva unde este cald. În Dubai sau în Seychelles. Dar văd că e cam greu cu avioanele astea care tot cad, și acum mi-e un pic frică. E și război, sper să se calmeze lucrurile astea, e complicat și cumplit”, a mai spus Daniel Onoriu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: