Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a cunoscut Elton John soțul? S-au îndrăgostit pe loc

Cum și-a cunoscut Elton John soțul? S-au îndrăgostit pe loc

Cum și-a cunoscut Elton John soțul? S-au îndrăgostit pe loc

Cum și-a cunoscut Elton John soțul? A fost dragostea la prima vedere, iar poveste lor de iubire a fost apreciată de mii de oameni. 

Cum și-a cunoscut Elton John soțul

Elton John şi soţul său David Furnish formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de homosexuali din lume. Cei doi sunt împreună de 25 de ani și se iubesc la fel ca în prima zi. Încă din prima clipă s-au afișat împreună și le-au arătat tuturor că dragostea este mai presus de orice.

Cum și-a cunoscut Elton John soțul? Puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut legenda rock şi regizorul canadian. Povestea lor este demnă de un film și nu se o sfiesc să o povestească cu fiecare ocazie cu lux de amănunte.

Totul a început în octombrie 1993, atunci când John l-a cunoscut pe Furnish, care este cu 15 ani mai mic decât el. Regizorul a venit într-un moment foarte bun, pentru că Elton abia ce renunțase la droguri și trecea printr-o schimbare. După un deceniu de abuz de substanțe, cântărețul a decis să-și trăiască altfel viața și s-a întors la moşia sa din Windsor, Anglia, hotărând să-şi extindă cercul social.

”Am vrut să cunosc oameni noi, aşa că am sunat la un prieten din Londra şi am spus:„ Ai putea, te rog, să aduci nişte oameni noi la cina noastră de sâmbătă? ”, a declarat John pentru Parade în 2010.

Atunci, Furnish a acceptat să vină cu un prieten la cina organizată de Elton, însă nu se aștepta că seara aceea urma să-i schimbe total viața. Atracția a fost reciprocă, iar seara următoare Furnish s-a întors la casa lui John pentru o cină mai relaxată cu mâncare chinezească, scrie okmagazine.ro.

”Am fost atras de David imediat. Avea o slujbă adevărată, propriul său apartament, o maşină. Era independent. Nu trebuia să am grijă de el. M-am gândit: <<Doamne, acesta este un teritoriu nou pentru mine, cineva vrea să fie cu mine doar pentru că mă place>>. Ştiam că el este acela, pentru că nu se teme de mine. Îmi spune întotdeauna exact ce crede. Ne-am îndrăgostit foarte repede”, a declarat atunci Elton Jhon.

Cum și-a cunoscut Elton John soțul? Furnish nu a fost niciun moment intimidat de succesul starului și a îmbrăţişat rapid faima lui John. Cuplul a devenit în curând nelipsit de la cele mai tari petreceri şi evenimente din întreaga lume.

Cel care avea să-i fie soț după câțiva ani, nu s-a lăsat alungat de personajul spectaculos pe care îl întruchipează artistul în public. De fapt, el şi-a făcut debutul în regie cu Elton John: Tantrums and Tiaras, un documentar TV din anul 1997 despre iubitul lui, care a fost nominalizat pentru un premiu BAFTA.

S-au căsătorit în Marea Britanie

Propunerea a venit din partea lui John, în 2005, în timpul unei dineu la domiciliu cu prietenii şi familia. Cuplul a încheiat un parteneriat civil pe 21 decembrie în acelaşi an. Când căsătoria între persoane de acelaşi sex a devenit legală în Marea Britanie, în 2014, cuplul şi-a transformat parteneriatul într-o căsătorie.

John fusese căsătorit anterior cu Renate Blauel, născut în Germania. Cei doi au avut o ceremonie rapidă în 1984, dar au divorţat patru ani mai târziu. În sprijinul căsătoriilor între persoane de acelaşi sex în Australia, în 2017, John a postat pe Instagram o imagine cu el şi Furnish în ziua nunţii lor.

”Când ne-am căsătorit, în 2014, am simţit că acel fapt a fost acceptat de lume. Faptul că ne iubim în mod public, iar acest lucru este recunoscut şi sărbătorit, face ca viaţa să merite să fie trăită”, a scris el în dreptul fotografiei.

Unul dintre cele mai relevante lucruri despre relaţia durabilă dintre John şi Furnish este ritualul lor de a-şi trimite reciproc un bilet în fiecare săptămână.

”În fiecare sâmbătă, fără greş, ne-am trimis reciproc un fax. Trecem prin dificultăţi la fel ca oricine altcineva într-o relaţie, dar le depăşim prin comunicare. Şi un mod de a comunica este să notezi pe o bucată de hârtie cum te simţi”, povestea Jhon.