Redactia.ro
Home » Horoscop » Cum sunt șefii, în funcție de zodie? Iată horoscopul șefilor

Cum sunt șefii, în funcție de zodie? Iată horoscopul șefilor

Odată ce relația șef angajat este armonioasă, inevitabil apare performanță în respectiva companie. Ai fost curios vreodată să afli cum este șeful tău în funcție de semnul său zodiacal? Iată ce ne indică zodiile despre anumite caracteristici ale celor de conduc locul nostru de muncă! Există superiori foarte competenți și prietenoși cu angajații, dar există și șefi aroganți, superiori și la propriu și la figurat și mai ales nerespectuoși.

Comportamentul șefilor în funcție de zodie

Trăsăturile de personalitate a șefilor, au fost analizate și punct de vedere astrologic. Specialiștii au constatat că această știință te poate ajuta să-ți dai seama de caracterul superiorilor tăi, potrivit „impact.ro”

 Berbec

„Șeful Berbec nu are niciodată răbdare să analizeze detaliile și lasă totul pe seama angajaților săi. Își tratează oamenii cu destul de multă superioritate și nu-i place să fie contrazis. Persoanele care lucrează cu acest nativ ar trebui să fie dedicate companiei și este foarte important să iubească ceea ce fac, altfel nu au nicio șansă de a promova pe o poziție mai bună.”

Taur

„Taurul este poate cel mai sever din tot zodiacul. Acești nativi dau senzația că sunt calmi și răbdători, dar nimeni nu-și dorește ca acesta să explodeze pentru că va face ravagii în jurul său. De regulă, taurul este stabil și își păstrează un loc de munca ani la rând, astfel că sunt puține șanse să scapi de el. Acest nativ apreciază oamenii loiali și nu va renunța niciodată la cei care l-au ajutat.”

Gemeni

„Șeful născut în zodia gemeni este un maestru al conversațiilor. Adoră schimbul de informații, îi place bârfa și să fie mereu înconjurat de subalterni puși pe glume. Avantajul acestui tip de comportament este că vei avea șansa oricând să-ți spui punctul de vedere.”

Rac

„Racul este mereu visător sau în lumea lui. Din acest motiv puțini ajung în funcții de conducere. Acest nativ este axat mai mult pe familie, dar realizează că are nevoie de un salariu bun pentru a o întreține. Racul are nevoie de niște subalterni care să-l încurajeze și să-l aprecieze.”

Leu

„Leul este un adevărat lider, iar cei care vor demonstra că sunt buni vor fi recompensați pe măsură. Acest nativ știe să-și aprecieze angajații, dar există o singură problemă. Uneori, aceștia vor să știe totul, inclusiv amănunte din viața personală a angajaților.”

Fecioară

„Acest nativ poate deveni cicălitor, deoarece își doreștesă fie susținut în toate planurile sale. Nu este recomandat să-l minți, deoarece este foarte atent la detalii. O astfel de greșeală te-ar putea costa postul pe care îl ocupi.”

Balanță

„Balanței îi place corectitudinea. Acest nativ comunică foarte mult cu angajații, le dă sfaturi sau îi ajută, fiindcă îi place ca subalternii să aibă încredere în el. Șeful Balanță nu te va minți niciodată, dar dacă l-ai trădat își va dori să scape de tine cu orice preț.”

Scorpion

„Scorpionul te citește imediat și nu este recomandat să ascunzi ceva de el. Acesta este un om suspicios și va simți dacă l-ai mințit cu ceva. Scorpionului îi place să-și arate superioritatea, iar un angajat nu trebuie să încerce niciodată să fie peste el.”

Săgetător

„Săgetătorului îi place să aibă în preajmă oameni pe care știe că se poate baza și în viitor. Îi plac oamenii loiali, devotați și plini de imaginație. Nu-i plac persoanele fără idei, deoarece se plictiseste repede.”

Capricorn

„Capricornul muncește foarte mult, uneori o face cot la cot cu angajații. Obișnuiește să stea foarte mult la birou, iar compania este totul pentru el. Acest nativ ajunge să aibă relații puternice și să facă parte dintr-o lume influentă. Este corect cu toți angajații, dar îi preferă pe cei dedicați companiei.”

Vărsător

„Vărsătorului îi place să aibă în preajmă doar angajați competenți. Acest nativ pune întrebări din toate domeniile, este foarte curios și apreciază subalternii care demonstrează că au cultură generală. Îi plac oamenii responsabili, maturi și muncitori.”

Pești

„Acest nativ este destul de sensibil, este un foarte bun comunicator și actionează într-un mod intuitiv. Acesta știe să-și asculte și să-și motiveze angajații, ba mai mult decât atât este dispus să-i ajute cu un sfat sau chiar financiar. Își dorește ca oamenii să fie mulțumiți, deoarece știe că doar așa vor da randamentul dorit.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: