Redactia.ro
Home » Horoscop » Cum te afectează Luna Neagră în Berbec, în funcție de zodia ta

Cum te afectează Luna Neagră în Berbec, în funcție de zodia ta

Cum te afectează Luna Neagră în Berbec, în funcție de zodia ta

Luna Neagră în Berbec este un fenomen care deja își pune amprenta asupra zodiilor, de două zile. Încă din 27 ianuarie 2020 resimțim efectele acestui fenoment astrologic. Va avea un impact major asupra tuturor zodiilor, mai multe luni la rândul. Luna Neagră în Berbec va dura până la 21 octombrie 2020.

Luna Neagră în Berbec s-a fosrmat în data de 27 ianuarie 2020. Ea va dura până pe 21 octombrie. Luna Neagră mai este numită și Lilith, un astru important în astrologie. Reprezintă un bagaj karmic negativ, pe care vom fi nevoiți să îl integrăm în viață.

Acest fenomen are o influență negativă asupra zodiilor, le va îndemna la violență, răutate și risipă. Urmează o perioadă destul de proastă pe plan financiar.

Berbec

Evident, este cea mai afectată zodie, care deja simte influența negativă a Lunii Negre! Nativii se vor simți mai obosiți, mai slăbiți și lipsiți de motivație. Alții însă vor resimți stări de îngrijorare și agitație.

Taur

Luna Neagră va răscoli trecutul, pentru Tauri. Vor veni anumite probleme nerezolvate din urmă, care vor avea nevoie de atenția și energia nativilor. De asemnea, pe tot parcursul lunii Februarie, Taurii trebuie să fie atenți la sănătate.

Luna Neagră în Berbec. Efecte asupra zodiilor

Gemeni

Mari probleme în sfera relațiilor și a socializării. De-a lungul timpului în care Luna Neagră va fi în Berbec, adică până în toamnă, se vor cerne prieteniile false. Asta înseamnă de fapt, că efectele ei vor fi unele benefice pentru Berbeci, primind mesaje despre personlitatea ascunsă a unui apropiat.

Rac

Racilor li se vor deschide ochii în legătură cu anumite probleme pe care au evitat să le confrunte până acum. Vor lua situația în piept și vor reuși să depășească situațiile neplăcute. E nevoie de multă forță înterioară!

Leu

Este o perioadă plină de necazuri și de dezămgiri. Vor fi probleme mari pe plan personal, poate chiar o trădare din partea persoanei iubite sau a cuiva drag. Lucrurile se vor rezolva abia spre iarna lui 2020.

Fecioară

Vine o perioadă bună pentru nativii Fecioară. Vor avea câștiguri financiare și poate chiar vor avansa în carieră. Se zăresc și oportunități de călătorii și ieșiri în străinătate.

Luna Neagră în Berbec. Ce beneficii și de dureri aduce

Balanță

Și pentru Balanță, perioada următoare e marcată de trădări și dezamăgiri. Toți nativii vor resimți efectele Lunei Negre, care va da arama de pe față oamenilor de care s-au înconjurat. Până în toamnă, Balanțele pot spune că au scăpat de vampirii energetici din jur.

Scorpion

Perioadă negativă, marcată de conflicte și de risipă. Scorpionii se numără printre cele mai influențate zodii de către fenomenul astronomic. Vor exista probleme interioare manifestate în conflicte. De asemenea, urmează o perioadă foarte proastă în sectorul banilor.

Săgetător

Starea de spirit a Săgetătorului nu este puternic influențată de Luna Neagră. Nativii acestei zodii reușesc să fenteze cumva trendul astral și să se bucure de o perioadă aparent înfloritoare. Pentru mulți se lasă și cu căsătorii sau botezuri.

Luna Neagră în Berbec. Pierderi financiare

Capricorn

Urmează nouă luni destul de grele. Vorbim despre probleme cu locuința, fie niște renovări urgente și costisitoare, fie chiar pierderea unui apartament sau a unui teren. Este o perioadă complicată și grea pentru Capricorni, care au nevoie de nervi tari.

Vărsător

Este afectat sectorul comunicării. Până la finalul perioadei, Luna Neagră va aduce conflicte și nemulțumuri. Nu e un context favorabil pentru studiu sau pentru solicitări de avansare la locul de muncă.

Pești

Probleme cu banii și pentru nativii zodiei Pești, care vor trece printr-o pasă extraordinar de nagative. Chestiuni salariale greu de rezolvat, care vor duce chiar și în instanță.