Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten. Mesajul emoționant postat de prezentatorul tv

Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten. Mesajul emoționant postat de prezentatorul tv

GALERIE FOTO (2)Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten.

Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten. Celebrul prezentator trece printr-o perioadă dificilă. Dan Negru a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care spunea că și-a pierdut cel mai bun prieten. Animalul de companie al moderatorului tv s-a stins din viață.

Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten. Mesajul emoționant postat de prezentatorul tv

Dan Negru și-a pierdut cel mai bun prieten. Toată lumea îl cunoaște pe celebrul prezentator, mai ales că de câțiva ani, milioane de români petrec ultima zi din an urmărindu-i emisiunea iconică. Dan Negru este unul dintre cei mai aprecianți prezentatori de televiziune din România. De-a lungul anilor a cunoscut numeroase personalități, reușind să creeze o legătură strânsă cu unii dintre ei.

Recent, vedeta tv a postat un mesaj emoționant pe Facebook. Pufi, animalul de companie al acestuia s-a stins din viață. Micuțul Pufi avea 16 ani, dar a fost alături de prezentatorul tv întotdeauna. Dan Negru a declarat că animalul a fost un prieten adevărat care mereu i-a transmis iubirea și bunătatea. “Mi-am pierdut în dimineața asta singurul prieten. 16 ani eu am fost întreaga lui lume și el a fost ‘omul’ meu preferat. Am întâlnit mulți oameni care de departe păreau ceva și de aproape erau altceva. Câinii sunt așa cum par… Îi spuneam Google, și-l alintam Pufi. Era un ciobănesc mioritic uriaș și pentru mine, Pufi avea blană în loc de aripi. A fost singurul care cerea puțin și merita mult…De azi, pe lângă tata și bunici, mai am și un câine care mă așteptată… MULȚUMESC pentru toți ani ăștia! Pufi e de azi dincolo de soare…”, a spus Dan Negru pe pagina sa.

Dan Negru si Pufi

Dan Negru, iritat de scandalul din Guvern

În urmă cu câteva zile, Dan Negru a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare. Prezentatorul tv i-a pus la punct pe cei care ar trebui să conducă țara. “Se ceartă unii in politică. Ticăloșii cu proștii. A zis-o Voltaire: ‘Politica s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost’. Mirosul de ceartă vine de la WC-urile din fundul curții. România e țara cu cele mai multe WC-uri în fundul curții din Europa. 30 % dintre noi se cufuresc în fundu’ curții. 0,1% nemții. 1% ungurii. Noi suntem primii. De aici mirosu’ ălora de se ceartă”, a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

Dan Negru a devenit cunoscut pentru show-uri care au stabilit recorduri de audiență atât în țară la noi, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2019, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

De aproape doi ani, Dan Negru este moderator tv și în Republica Moldova la televiziuna Prime cu emisiunile „Vrei să fii milionar?”, „Da sau Nu?”, „Fabrica de staruri”.

Etichete: