Redactia.ro

Dan Petrescu critică arbitrajul! CFR Cluj-Poli Iași 1-1

Dan Petrescu e curtat de o echipă din Anglia

Dan Petrescu critică arbitrajul. Clujenii nu au reușit decât o remiză 1-1 cu Poli Iași în prima etapă a Ligii I. Astfel, ardelenii rămân fără victorie şi după al treilea meci oficial al sezonului. La finalul partidei, tehnicianul și-a vărsat toți nervii pe arbitraj. De altfel, în timpul meciului Petrescu a văzut și cartonașul galben. Fostul international spune că echipa sa ar fi putut obține victoria, dacă ar fi fost arbitrată corect.

”Nu am mai văzut un astfel de arbitraj. Am avut două penalty-uri clare, Rondon scăpase singur cu portarul, era o fază clară, simplă, și arbitrul a dat offside. La golul lor e fault la Susic. Sunt obișnuit ca la CFR să se întâmple așa. După ce că ghinionul a fost mare, am avut și arbitrajul ăsta. Am avut jucători fără meciuri în picioare și s-a văzut”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

Petrescu vrea VAR în România

Dan Petrescu critică arbitrajul din România și spune că susține introducerea VAR pentru a nu mai exista situații controversate.

”Dacă dădea ce trebuia să dea, nu mai eram sancționat. Dacă aveam VAR astăzi… primeam penalty la Deac, primeam penalty la Rondon, ar fi fost o victorie lejeră. De aia mă lupt pentru VAR, dacă nu vrem VAR, o să suportăm toate greșelile astea”, a mai spus tehnicianul.

CFR Cluj-Poli Iași 1-1

Clujenii au deschis scorul în prima repriză prin Ciprian Deac. Partea a doua a fost însă dominate clar de oaspeți. Loshaj a restabilit egalitatea la o fază în care ambii fundaşi centrali ai CFR-ului au atins mingea înainte ca aceasta să intre în poartă. În minutul 90, Poli Iaşi putea intra în avantaj după ce Andrei Cristea a nimerit bara. CFR Cluj trebuie să-și revină rapid. Săptămâna viitoare are loc returul cu Astana, din primul tur preliminar al UEFA Champions League.