Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat copilul. Primele imagini de la evenimentul mult așteptat

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat copilul. Primele imagini de la evenimentul mult așteptat

GALERIE FOTO (8)Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat copilul.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat copilul. Dani Oțil și soția sa și-au creștinat fiul duminică. Cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cum s-au îmbrăcat cei doi părinți la evenimentul mult așteptat?

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat copilul. Primele imagini de la evenimentul mult așteptat

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat copilul. Gabriela Prisăcariu a adus pe lume un băiat în urmă cu câteva săptămâni, făcându-l extrem de fericit pe Dani Oțil. Astăzi, cei doi și-au creștinat copilul. Luca Tiago a fost botezat în urmă cu câteva momente, având parte de o ceremonie de vis. Prezentatorul tv și soția sa s-au grăbit, pentru că de mâine intră în vigoare noi restricții, iar evenimentele private sunt interzise. ”Mergem la botez”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina personală de Instagram, în drum spre biserică.

În drum se biserică, Dani Oțil a făcut o glumă. Îmbrăcat la patru ace, într-un costum albastru cu cămașă neagră, prezentatorul tv nu s-a putut abține și pentru a mai uita de emoții, și-a făcut soția să râdă cu o replică amuzantă. ”Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă”, a completat Dani Oțil.De cealaltă parte, Gabriela a îmbrăcat un costum roșu, cu decolteu adânc și a fost aprope de fiul său. Dani și Gabriela Prisăcariu și-au dat toată silința să-i organizeze fiului lor un botez pe cinste. Petrecerea va avea loc în același restaurant unde s-au căsătorit și Gabriela și Dani Oțil.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit pe 15 mai, după ani de relație. La începutul anului 2020, vedeta tv și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui.

Scrisoarea lui Dani Oțil pentru fiul sau

La scurt timp după ce a devenit tată pentru prima oară, prezentatorul tv i-a scris fiului său o scrisoare emoționantă pe care a postat-o pe Internet. „Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins… Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine…Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur.

Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca 😎 P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani Oțil pe pagina sa oficială de Instagram.

Etichete: