Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Dines, cel mai bogat român, va deveni tătic din nou! Iubita de la „Bravo ai stil” este gravidă

Daniel Dines, cel mai bogat român, va deveni tătic din nou! Iubita de la „Bravo ai stil” este gravidă

Cel mai bogat român, miliardarul Daniel Dines, și-a părăsit soția pentru o câștigătoare „Bravo, ai stil!”

Daniel Dines, cel mai bogat român, va deveni tătic din nou! Iubita de la „Bravo ai stil” este gravidă. Iată detaliile!

Daniel Dines, cel mai bogat român, va deveni tătic din nou

Daniel Dines, miliardarul român recunoscut pentru fondarea UiPath, cea mai valoroasă companie de robotică din lume, se pregătește să devină din nou tătic. Cu toate acestea, vestea nu vine din partea soției sale, Alexandra, de care s-a despărițit după 9 ani de relație, ci din partea Iulianei Doroftei, câștigătoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”. Daniel Dines și-a părăsit soția pentru ea, potrivit CANCAN.RO.

Despărțirea de Alexandra și noul început al lui Daniel Dines cu Iuliana Doroftei au fost dezvăluit, iar această veste a socat mulți români. Însă, mai mult decât atât, se pare că Iuliana Doroftei este însărcinată, confirmând acest lucru prin mai multe teste de sarcină. Cu o avere estimată la 10 miliarde de dolari, fondatorul UiPath se pregătește să devină din nou părinte.

Desigur, această veste nu a fost primită cu bucurie de către Alexandra Dines, poreclită drept „șefa șefelor” în grupul de apropiați. Ea continuă să apară ca fiind „căsătorită” pe pagina ei de Facebook, semn că refuză să accepte despărțirea de Daniel Dines.

Pe de altă parte, Iuliana Doroftei, mai tânără cu 26 de ani față de afaceristul român, este de o frumusețe rară și se pare că l-a cucerit imediat pe Daniel Dines. Cei doi nu au pierdut timp după începerea relației lor. Se pare că Iuliana urmează să nască în primăvara anului viitor, iar semnele unei sarcini au devenit evidente pentru fanii săi. Cu câteva kilograme în plus și un mesaj care sugerează sarcina, Iuliana a lăsat de înțeles că este însărcinată și că se bucură de această perioadă a vieții sale.

„Întotdeauna voi fi sinceră cu urmăritorii mei. În pozele vechi de pe feed aveam 48, maxim 50 kilograme, acum am 56-57, e normal să se pună peste tot. Nu aș avea de ce să nu recunosc dacă îmi pun implanturi„, a scris Iuliana Doroftei.

Daniel Dines, alături de asociatul său, Marius Tîrcă, au creat UiPath, o companie de robotică care a avut un succes incredibil. Fondată în 2005, compania a devenit prima de tehnologie evaluată la un miliard de dolari. În 2018, UiPath a generat un profit de peste 150 milioane de dolari și a atras investiții de peste 500 de milioane de dolari de la investitori de pe Wall Street.

Cu o rețea de firme în România care generează sume impresionante, Daniel Dines ocupă în prezent poziția de cel mai bogat român, iar povestea sa de succes continuă să fascineze.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: