Redactia.ro

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri uimitoare!

GALERIE FOTO (4) Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri uimitoare!

Fiica lui Gheorghe Dincă a afirmat că nu-și va ierta tatăl în caz că va afla că este adevărat că el le-a ucis pe cele două fete, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Daniela Dincă a mai spus că Gheorghe dincă nu a fost niciodată violent cu ea sau cu mama ei, iar acuzațiile care i se aduc au șocat toată familia.

„E distrusă (mama sa, n.r). Legat de mama mea o să fie nişte declaraţii. (…) Eu nu scuz, dacă e adevărat ceea ce a făcut nu o să-l iert. Nu am cuvinte să mă exprim dacă e fapta, să fim înţeleşi. Mama mea nu are nicio legătură. Nu a lucrat niciodată – nici tatăl – în Bari sau pe lângă Bari sau în zona de sud. Nu există aşa ceva. Mama mea a lucrat până în ultima zi – acte au fost depuse la autorităţi – a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant. Nu în zona Bari”, a declarat fiica lui Gheorghe Dincă, informează antena3.ro.

Daniela Dincă a declarat că tatal ei nu i-a lovit niciodată.

„Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. Niciunul nu e implicat în niciun trafic. Şi se poate verifica. Eu ştiu că lucra într-un service, nu lipsea niciodată, mai mult de ora 10-11 nu ştiu să fi plecat. În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere şi al familiei, am fost foarte şocaţi să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de faţă sunt indicii că ar fi făcut. Nu vreau să mă gândesc ce simt părinţii ăia, pentru că oricum sunt mai distruşi decât noi, sunt două dureri diferite, a lor e mai mare decât a noastră”, a mai spus aceasta.

Daniela Dincă a mai spus că abia așteaptă să se termine ancheta și să-și privească tatăl în ochi, astfel să-și dea seama dacă el a comis oribilele fapte sau nu. „Aş vrea să-l privesc în ochi şi să-l întreb să văd dacă a făcut şi dacă el s-a gândit o clipă la acei copii şi la copiii lui”.

Citește și: Cazul Caracal: Activitate pe WhatsApp-ul Luizei Melencu

Loading...