Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Iliescu a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu familia lui Culiță Sterp. Cum se înțelege, de fapt, cu mama Geta: „Am mai avut și certuri”

Daniela Iliescu a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu familia lui Culiță Sterp. Cum se înțelege, de fapt, cu mama Geta: „Am mai avut și certuri”

Daniela Iliescu a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu familia lui Culiță Sterp, viitorul ei soț. Cum se înțelege, de fapt, cu mama Geta. Cărțile au fost date pe față abia acum, după zvonurile apărute în ultima perioadă.

Cum se înțelege, de fapt, Daniela Iliescu, cu familia lui Culiță Sterp

Au tot existat zvonuri de-a lungul timpului cum că între Daniela Iliescu și familia lui Culiță Sterp ar exista o relație tensionată. După nunta Getei Sterp, gurile rele au spus, din nou, că iubita lui Culiță și familia lui nu s-ar suporta, asta pentru că blondina și-a făcut apariția târziu la eveniment și nici nu prea au postat imagini împreună. Acest lucru a intrat în atenția internauților, care au băgata de seamă că Daniela lipsește din fotografiile de familie. Ei bine, după nenumărate zvonuri, Daniela a decis să spună lucrurilor pe nume pentru prima dată. A vorbit despre cum se înțelege, de fapt, cu familia iubitului, mărturisind că au existat și certuri de-a lungul timpului cu aceștia. Totuși, tânăra mămică spune că relația dintre ei este una normală, așa cum este în aproape orice familie.

Daniela Iliescu a spus lucrurilor pe nume

A venit momentul să discut și eu despre subiectul ăsta, pentru că până acum am lăsat pe toată lumea să-și dea cu părerea și asta nu este corect nici față de mine, nici față de cei care ne urmăresc și cei care chiar ne apreciază. O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin  a vă spune că noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa. Cred că dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră..cred că nu mi-ar spune nimeni și nu ar ridica nimeni mâna să spună ca da, eu nu m-am certat niciodată cu ei, nu ama discutat niciodată cu ei…dar nu este cazul aici.

Ideea este că noi, în primu rând, avem programa diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi, eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel, avem mentalități diferiți și poate din asta, pur si simplu, în unele aspecte, nu ne potrivim ca gândire, dar asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și că nu ne suportăm, cum se spune prin comentarii. Nu este vorba despre asta. Nu sunt super apropiați și ni se pare că asta e în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și că trebuie să ai o relație perfectă și cu familia lui. Pentru mine este suficient felul în care mă înțeleg în relația mea și în familia mea și cred că pentru foarte multe dintre femei, se pune presiunea asta: trebuie să te înțelegi bine cu soacra.

Nu, cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine. Eu nu mă afișez nici cu părinții mei și cu fratele meu, dar cu altă familie sau cu alti oameni. Așa sunt eu, mă afișez atât cât știu și pot eu. Credeți-mă, foarte mulți dintre voi spuneți că sunt arogantă sau că am urmărit faimă sau bani…habar nu aveți despre ce vorbiți, mulți dintre voi. Eu afișez 20% din ce fac eu, din programul meu și de asta, de multe ori, s-au creat confuzii. Asta sunt eu, cu bune și cu rele. În familia noastră, de ambele părți, nu este nicio problemă. Da, am mai avut discuții, am mai avut și certuri, dar spuneți-mi voi mie cine n-a avut discuții în familiile lor?”, a fost mesajul Danielei Iliescu, postat în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: