Redactia.ro
Home » Monden » Daniela Iliescu și-a cerut scuze public în numele iubitului: „Avem încredere deplină în actul de justiție” VIDEO

Daniela Iliescu și-a cerut scuze public în numele iubitului: „Avem încredere deplină în actul de justiție” VIDEO

Daniela Iliescu și-a cerut scuze public în numele iubitului

Daniela Iliescu și-a cerut scuze public în numele iubitului ei, Culiță Sterp. Iată ce a declarat aceasta!

Daniela Iliescu și-a cerut scuze public în numele iubitului

Iubita lui Culiță Sterp și-a cerut scuze public pentru accidentul comis în urmă cu câteva zile, atât în numele ei, cât și în numele cântărețului, asigurând că acesta a colaborat cu organele judiciare din primul moment, având încredere deplă în actul de justiție. Totodată, Daniela Iliescu susține că amândoi sunt conștienți de gravitatea situației și de durerea familiei șoferului autoturismului implicat în evenimentul rutier:

„Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. Dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături”, a spus Daniela Iliescu pe TikTok.

Daniela Iliescu: „Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus”

Daniela Iliescu îi asigură pe internauți că partenerul său de viață va face în curând declarații publice cu privire la accident, însă acum a luat o pauză pentru a se liniști:

„Culiță regretă mult și vă asigur faptul că este marcat de această întâmplare și că eu cred că veți vedea un om schimbat în viitor, un om mult mai bun decât ați văzut până acum. Încercarea prin care trece familia noastră în aceste momente nu este una ușoară și ne dorim înțelegere și mai ales respectarea vieții private. (…) Poate în următoarele zile vă vom ține la curent și noi, și Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus, dar în acest moment are nevoie de o pauză și are nevoie să digere tot ce s-a întâmplat”, a adăugat Daniela Iliescu.

Daniela Iliescu: „Ați fi putut destrăma o familie cu știrile voastre”

Iubita lui Culiță Sterp a explicat că se bucură că știa în detaliu cu cine este acesta în mașină și de unde vine, deoarece dacă ar fi văzut știrile care au fost viralizate rapid fără să aibă cunoștință de cauză ar fi fost afectată și probabil nu mai avea încredere în iubitul ei:

„Eu, dacă nu eram în cunoștiință de cauză și nu știam unde este Culiță, cu cine este în mașină și ce se întâmplă, de unde pleacă și până unde merge, ați fi putut destrăma o familie cu știrile voastre. O familie unde ar fi avut de suferit un copil și familii noastre, din care are de suferit o fată care nu are nicio vină”, a concluzionat Daniela Iliescu

@daniela.iliescuIi mulțumim lui Dumnezeu pentru ca amândoi sunt bine, sanatosi. 🙏🏼 și tuturor celor care ne sunteți alături, atât nouă cât și lui!

♬ original sound – Daniela Iliescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: