Redactia.ro
Home » Homepage » De ce i-a închis lui Pescobar restaurantul Taverna Racilor din Timișoara? Cum pregătea, de fapt, caracatița pe care o servea clienților

De ce i-a închis lui Pescobar restaurantul Taverna Racilor din Timișoara? Cum pregătea, de fapt, caracatița pe care o servea clienților

Pescobar a căzut pradă inspectorilor ANPC în ultimele zile, timp în care mai multe localuri pe care le deține au fost oprite temporar. Ultimul care a primit vizita inspectorilor a fost Taverna Racilor din Timișoara, unde managerul localului este Larisa, cea despre care se credea că este iubita patronului.

Paul Nicolau, pe numele său real, se confruntă în acest moment cu o problemă destul de mare și anume faptul că afacerile lui au fost foarte afectate de neregulile descoperite de inspectorii ANPC. Chiar și așa, bărbatul este sigur că va reuși să rezolve aceste probleme în cel mai scurt, asigurându-și clienții că ușile restaurantelor sale se vor deschide din nou pentru ei.

De ce a fost închis restaurantul Taverna Racilor din Timișoara

ANPC-ul l-a lovit din toate părțile pe Pescobar, descoperind probleme peste probleme. Se pare că în Timișoara unul dintre cele mai dezbătute subiecte a fost modul de preparare a caracatiței. Cu alte cuvinte, bucătarii fierbeau înainte caracatița timp de 3-4 ore pentru a obține consistența dorită, apoi o puneau la rece, iar când cineva dorea caracatiță la grătar, doar scoteau o porție din frigider și o pregăteau. Acest lucru nu i-a încântat prea mult pe inspectorii care au considerat o problemă schimbul de temperatură.

Așa cum era de așteptat, mâna cea dreaptă a lui Pescobar a reacționat imediat pe TikTok, acolo unde a explicat cu lux de amănunte totul. Larisa anunță că se caută cele mai bune metode pentru ca bucătarii să poată pregăti în timp util, respectând calitatea produselor, toate preparatele.

„Așa cum era de așteptat, și noi la Timișoara am avut un control ANPC și ne așteptam tot odată să ne închidă, de fapt, să ne suspende activitatea. Principalul motiv a fost că noi fierbem caracatița dinainte. Adică, dacă mai vreți să mâncați caracatiță la Taverna Racilor, trebuie să așteptați patru ore că oamenii nu vor să înțeleagă că acea caracatiță trebuie să se fiarbă patru ore, iar după este pusă pe grătar și servită”, a declarat Larisa, managerul locației din Timișoara.

Cum a reacționat Pescobar când a aflat că i s-a mai închis un restaurant

După anunțul făcut de Larisa pe contul de TikTok, Paul Nicolau a ținut să ofere și ele mai multe explicații. Acesta susține că se aștepta ca ANPC-ul să ajungă și în Timișoara, însă este convins că toate neregulile vor fi reglementate în maxim 2 zile. De asemenea, acesta a achiziționat deja mai multe mașini dotate cu climatizarea necesară pentru ca procesul termic să nu mai fie afectat în niciun fel.

„Nu va dura mai mult de o zi să punem la punct tot ce inspectorii ANPC au găsit acolo. Am o mare dilemă, însă, ce facem cu caracatița? Inspectorii ANPC spun că nu avem voie să o fierbem înainte, deoarece după fierbere, o lăsăm la frig și își schimbă temperatura, procesul termic”, a explicat Pescobar în urmă cu puțin timp pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: