Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu mai vorbește Oana Roman cu tatăl său, Petre Roman? Motivul neștiut

De ce nu mai vorbește Oana Roman cu tatăl său, Petre Roman? Motivul neștiut

GALERIE FOTO (2) De ce nu mai vorbește Oana Roman cu tatăl său

Oana Roman se bucură în prezent de succesul pe care îl are pe plan profesionar și pe plan personal. Vedeta are o familie frumoasă și se simte o femeie împlinită alături de soțul și fiica sa, mai ales după ce a reușit să slăbească într-un timp foarte scurt, 10 kilograme.

Dar, relația cu tatăl său pare că nu s-a remediat. Oana Roman și fostul premier al României nu mai păstrează legătura în urmă cu mult timp.

De ce nu mai vorbește Oana Roman cu tatăl său, Petre Roman? Motivul neștiut

Oana Roman, în vârstă de 44 de ani este foarte fericită că a reușit să slăbească după ce s-a luptat mai mult de 20 de ani cu kilogramele în plus.

Ei bine, deși are o familie frumoasă și un succes incredibil pe plan profesional, Oana a explicat de multe ori că nu mai păstreaza legătura cu tatăl său, fostul premier al României.

Potrivit Playtech.ro, motivul halucinant pentru care Oana a decis să nu mai vorbească cu tatăl său, a fost faptul că acesta ar fi bătut-o în copilărie.

Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, ar fi mărturisit fiica fostului premier .

Petre Roman, deranjat de declarațiile fiicei lui

Petre Roman s-a arătat extrem de deranjat de declarațiile făcute de fiica sa, și a considerat că aceasta i-a pătat imaginea publică.

Potrivit unui apropiat al politicianului, tatăl Oanei ar fi spus că nu o va ierta niciodată pentru că i-a murdărit imaginea, susținând că nu a bătut-o, iar tot ce a făcut a fost să-i ofere o educație bună.

La începutul anului, Oana a precizat că Petre Roman nu are o legătură strânsă nici cu nepoata lui, Izabela. „Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată”, a declarat Oana Roman