Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu renunță fiica Madonnei la părul de la subraț. Cum s-au afișat cele două în mediul online

De ce nu renunță fiica Madonnei la părul de la subraț. Cum s-au afișat cele două în mediul online

GALERIE FOTO (10) De ce nu renunță fiica Madonnei la părul de la subraț.

De ce nu renunță fiica Madonnei la părul de la subraț. Fiica cea mare a artistei, Lourdes continuă să șocheze Internetul. Tânăra continuă să își facă apariția în rochii mulate și cu păr la subraț. Se pare că aceasta nu renunță deloc la naturalețea sa. Cum s-a poza Madonna alături de fiica sa?

De ce nu renunță fiica Madonnei la părul de la subraț. Cum s-au afișat cele două în mediul online

De ce nu renunță fiica Madonnei la părul de la subraț. Vedeta nu mai are nevoie de nicio prezentare. MAdonna este cunoscută în toate colțurile lumii, iar stilul ei de viață este un adevărat exemplu pentru multe persoane. Cântăreața a postat recent o fotografie cu fiica sa cea mare, Lourdes, iar internauții au rămas șocați. Lourdes, în vârstă de 25 de ani nu vrea să renunțe deloc la naturalețea sa.

Aceasta a fost surprinsă cu păr la subraț, în timp ce își făcea un selfie alături de mama sa. Nu este prima oară când tânăra apare în public așa. Ba mai mult, Lourdes este foarte mândră că nu își epilează părul de la subraț, iar Madonna o susține pe fiica sa. Cele două par mai degrabă surori, decât mamă și fiică. Lourdes Leon este fiica Madoonei din prima relație pe care a avut-o cu fostul ei antrenor personal, dansatorul cubanez Carlos Leon. Lola, așa cum o alintă mama ei, nu mai locuiește împreună cu artista.

Fiica Madonnei nu renunta la parul de la subrat

Celebra artistă o laudă pe fiica sa, susținând că Lola este o dansatoare, actriță, pianistă foarte talentată, dar cu toate astea, nu vrea să-i calce pe urme mamei sale. Lola este pasionată de modă și accesorii de colecție, aceasta devenind imaginea unor piese vestimentare a lui Marc Jacobs. „Marc are o relație apropiată cu Madonna de mult timp și a fost alegerea firească pentru noi să o desemnăm pe Lola drept imaginea acestei campanii. Ea reprezintă perfect spiritul tineresc și sentimentul de individualitate fără compromis ce descrie atât de bine brandul”, se arată în comunicatul de presă al casei de modă americane.

În imaginile lansate, Lounrdes are părul roșcat, unghiile lungi și roșii, sprâncenele groase și păr la subraț. În trecut, tânăra a mai colaborat cu Juicy Couture, Gypsy Sport și a fost imaginea unui parfum Stella McCartney în 2016. Modelul a avut întotdeauna o atitudine deschisă legată de expunerea pilozități, la fel ca și celebra sa mamă. În 2018 și-a arătat picioarele neepilate la o prezentare din cadrul New York Fashion Week.

Ce relație are Madonna cu copiii ei mai mari

Cântăreața Madonna, în vârstă de 62 de ani a declarat că are o relație deteriorată cu copiii săi mai mari. Vedeta a făcut afirmația într-un interviu, menționând că a făcut greșeala de a le dărui copiilor mai mari telefoane de la vârsta de 13 ani. „Practic, ele mi-au încheiat relația. Nu în mod complet, dar telefoanele au ajuns să devină elemente foarte importante în viețile lor. Au fost inundați cu imagini și au început să se compare cu alți oameni, fapt care este dăunător pentru propria creștere„, a spus Madonna.

Despre fiica sa cea mare, artista spune că Lourdes consideră că rețelele de socializare o fac să se simtă ca și cum ar avea lumea la picioare doar pentru că mama ei este faimoasă. Celebra vedetă mai are un băiat biologic, Rocco, în vârstă de 21 de ani, rezultat din căsnicia pe care a avut-o cu regizorul Guy Ritchie. De asemenea, Madonna mai are patru copii adoptați, Mercy James, Stelle Ciccone, David Banda și Estera Cioccone.