Redactia.ro
Home » Știri » Declarația sfâșietoare a mamei femeii ucise în Bistrița. Femeia este în șoc: ”Nu ne gândeam”

Declarația sfâșietoare a mamei femeii ucise în Bistrița. Femeia este în șoc: ”Nu ne gândeam”

GALERIE FOTO (2)

Au ieșit la iveală noi detalii în cazul bărbatului care a ajuns să își ucidă soția și apoi să o fotografieze și să posteze imaginile pe Facebook. Mama acestei a făcut primele declarații, încercând să își revină din starea de șoc în care se afla. 

Autorul crimei, fost cadru militar și actual șofer de tir, ar fi acționat sub suspiciunea că soția sa i-ar fi fost infidelă. Într-un moment de furie, individul a luat un cuțit și a comis un act barbar chiar în fața copiilor. Într-un gest șocant și lipsit de orice umanitate, bărbatul a fotografiat cadavrul soției și a publicat imaginea pe propria sa pagină de Facebook, în secțiunea de Story.

Ce a declarat mama femeii ucise

Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin care a văzut fotografia șocantă și a alertat imediat autoritățile. În scurt timp, la locul crimei au sosit două echipaje SMURD și Poliția, dar toate eforturile lor de a salva viața femeii au fost zadarnice. Crucea tragică pe care au trebuit s-o ducă cei doi copii este greu de imaginat, iar întreaga comunitate a fost șocată de evenimentele care au avut loc în blocul lor liniștit.

Familia femeii ucise este zguduită de durere și neputință, incapabilă să accepte pierderea abruptă și violentă a fiicei lor. În momentul în care autoritățile au confirmat decesul, mama victimei s-a deplasat la locul crimei, plângându-și amarul și fără să înțeleagă de ce fiica sa a fost ucisă într-un mod atât de crud de către propriul soț.

„Să-mi omori tu copilul în casa mea?! Să-mi omori tu copilul? Doamne ferește! Criminali în casă să te omoare”, spune mama femeii ucise.

Nici vecinilor nu le vine să creadă

Vecinii cuplului au recunoscut că cei doi soți, aparent fericiți în ochii lumii exterioare, aveau adesea discuții aprinse și contradictorii. Cu toate acestea, nimeni nu și-ar fi imaginat că fostul militar ar fi capabil de un act atât de extrem și brutal. Această crimă odioasă a lăsat în urmă o atmosferă de uluire și tristețe în rândul celor care îi cunoșteau pe cei doi soți.

„Ştiu că se certau. Tragic, vă daţi seama, nu ne gândeam că se întâmplă. Nu ştii niciodată în familia fiecăruia ce se întâmplă”, a spus o vecină.

La momentul actual, bărbatul de 33 de ani, autorul acestui act oribil, se află internat în spital. După externare, el va fi supus unui interogatoriu, iar procurorul de caz va decide dacă va fi sau nu reținut pentru următoarele 30 de zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: