Redactia.ro

Declarații pline de durere! Mama Alexandrei crede că Dincă nu este un criminal

Alexandra Măceșanu

Mama Alexandrei crede că Dincă nu este un criminal. Tudorița  Măceșanun a vorbit la două luni de la dispariția fiicei sale despre durerile și speranțele ei.

Declarații pline de durere! Mama Alexandrei crede că Dincă nu este un criminal

Într-un interviu exclusiv la Asta-i România, Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, a vorbit despre durerea familiei după ce fata lor de 16 a disprăut de două luni. O mamă îndurerată, -plină de speranță, își imaginează cum fiica ei va intra pe poartă într-o zi. Mama Alexandrei Măceșanu le-a transmis un mesaj celor care sunt responsabili de dispariția fiicei sale.

Pentru un copil te chinuiești de când îl naști. Și vine unul, la 15 ani, și ți-l ia de la poartă să-l ducă la Caracal, și îl chinuie. Aștept ca Dumnezeu să vină să mi-o aducă la poartă. Simt asta, am sentimentul că va intra pe poartă din nou și eu o să îmbrățișez. Cu speranța asta trăiesc zi de zi de două luni. Poate să spună cine ce vrea, inclusiv IML, copilul meu nu e mort!”, a spus mama Alexandrei Măceșanu.

„Gheorghe Dincă nu este un criminal”

Tudorița Măceșani a mărturisit că nu a putut să meargă să îl vadă pe Dincă la reconstituirea dispariției fetei sale. Femeia susține că Dincă nu este criminal, pentru că nu a omorât-o pe Alexandra, ci protejează pe cineva.

Nu puteam să ies să-l văd. Nu aș fi rezistat fizic să-l văd în față. Am înțeles că era îngrijit, acum e tuns și aranjat. Îi e bine acolo, la pușcărie. Cred că nu are nicio problemă psihică. Cred că știe ceea ce face, ce spune, deși nu spune adevărul. Mi s-a părut foarte liniștit, calm. Le povestea anchetatorilor ca și cum ar povesti ceva copiilor. Ceva nu se leagă. Eu cred cu tărie că Dincă nu e un criminal, ci doar acoperă pe cineva. Anchetatorii să nu-l mai plimbe pe Dincă, ci să caute și în altă parte”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu în interviul de la ”Asta-i România!”.

Reamintim faptul că Gheorghe Dincă a fost reținut de autorități după ce a fost acuzat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanmu și pe Luiza Melencu. Ulterior, Dincă a mărturisit că le-a ucis pe cele două adolescente, însă nu mai știe cu certitudine unde sunt trupurile lor. Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, iar Alexandra Măceșanu a dispărut în luna iulie.

Citeste si:Noi imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița, în mașina suspectului olandez

Loading...