Redactia.ro
Home » Monden » Demi Moore este de nerecunoscut! Fanii au fost șocați de apariție: ”Nu trebuia să-ți faci lucruri stupide pe față”

Demi Moore este de nerecunoscut! Fanii au fost șocați de apariție: ”Nu trebuia să-ți faci lucruri stupide pe față”

GALERIE FOTO (4) Demi Moore este de nerecunoscut! Fanii au fost șocați de apariție

Demi Moore este de nerecunoscut! Actrița și-a uimit fanii atunci când a apărut pe podium pentru prezentarea de modă Fendi. Vedeta în vârstă de 58 de ani pare că a apelat la câteva operații estetice înainte de prezentare. 

Demi Moore este de nerecunoscut! Fanii au fost șocați de apariție

Demi Moore a uimit pe toată lumea cu apariția ei de la show-ul Fendi din Paris, însă aceasta a stârnit și câteva zvonuri cum că ar fi apelat la mai multe operații estetice în ultimul an, fiindcă arăta complet diferit de cum o știa lumea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)


O distribuție impresionantă de modele de top, printre care Kate Moss, Naomi Campbell și Cara Delevingne, l-au însoțit pe britanicul Kim Jones în fasjion show-ul Fendi, defilând în prima sa colecție Haute Couture. Cu toate acestea, „noua” față a lui Demi Moore a atras mai multă atenție decât ținutele, potrivit The Sun.

Vedeta în vârstă de 58 de ani a fost greu de recunoscut când a fost surprinsă miercuri pe podium la prezentarea de modă Fendi, purtând o creație din colecția Primăvară – Vară 2021. Ea a apărut într-o bluză neagră de satin, care îi evidenția decolteul, completată cu un tiv peplum. La puțin timp de la apariția pe podium, pe Twitter au apărut numeroase mesaje în care se vorbea despre transformările suferite de actriță în zona feței.

Chiar dacă a fost criticată, actrița în vârstă de 58 de ani este mândră de noul ei look, astfel că a postat mai multe fotografii de la eveniment pe conturile ei de socializare.

Fanii au reacționat imediat la fotografii

După ce imaginile de la eveniment au apărut în mediul online, atât postate de Demi Moore, cât și de paginile oficiale ale evenimentului, fanii au lăsat comentarii despre noul look al actriței. Mulți dintre ei au fost foarte critici, considerând schimbarea celebrității ca una totală și negativă.

Demi Moore este de nerecunoscut! Fanii au fost șocați de apariție

”Nu seamănă cu nimic din ce era Demi Moore. Și dacă este Demi Moore, chirurgul care i-a făcut asta este un cearcăn”/ „Ce a făcut Demi Moore cu fața ei?!?!” / ”Ummmm … WTF s-a întâmplat ceva cu fața lui Demi Moore?(Știu că este rezultatul unei operații estetice, dar, serios … WTF)” /  ”Sper că Demi Moore dă în judecată pe oricine ar fi chirurgul ăsta pentru că naiba!!! Am crezut că a fost [Caitlyn] Jenner la început”. / ”Demi Moore care a apărut la Paris, nu seamănă deloc cu Demi Moore”. /  „De ce sunt așa obrajii lui Demi Moore?”. / ”Vă așteptați să fie Demi Moore? Uh uhn”. /  „O iubesc pe Demi Moore. Oamenii au dreptul să facă ce vor când vine vorba de operații estetice. Dar … ce?”/ ”Nu trebuia să-ți faci lucruri stupide pe față”, sunt doar câteva comentarii lăsate de fanii actriței.