Redactia.ro
Home » Monden » Desemnată în urmă cu câțiva ani cea mai frumoasă femeie din lume, Michelle Pfeiffer a căzut „pradă” operațiilor estetice. Cum arată celebra actriță acum

Desemnată în urmă cu câțiva ani cea mai frumoasă femeie din lume, Michelle Pfeiffer a căzut „pradă” operațiilor estetice. Cum arată celebra actriță acum

GALERIE FOTO (10)Michelle Pfeiffer a căzut _pradă_ operațiilor estetice

Desemnată în urmă cu câțiva ani cea mai frumoasă femeie din lume, Michelle Pfeiffer a căzut „pradă” operațiilor estetice. Cu trecerea anilor nimeni nu se pune, însă domeniul medical a avansat în ultimele decenii, iar multe dintre vedetele de la Hollywood au apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Printre acestea se numără și celebra actriță Michelle Pfeiffer, care s-a transformat complet din cauza operațiilor esteticelor. Cum arată actrița acum?

Desemnată în urmă cu câțiva ani cea mai frumoasă femeie din lume, Michelle Pfeiffer a căzut „pradă” operațiilor estetice. Cum arată celebra actriță acum

Desemnată în urmă cu câțiva ani cea mai frumoasă femeie din lume. Cândva renumită cea mai frumoasă femeie din lume, pentru trăsăturile sale naturale, Michelle Pfeiffer s-a transformat complet, iar fanii sunt șocați de schimbarea sa. De vină nu este vârsta, ci intervențiile estetice pe care celebra actriță de la Hollywood și le-a făcut de-a lungul anilor. În vârstă de 62 de ani, Michelle pare învinsă de tratamentele de reîntinerire.

Vedeta a apelat de-a lungul timpului la diferite soluții pentru a reveni la frumusețea de odinioară, dar rezultatul a fost unul dezastruos. Așadar, blonda care a cucerit milioane de oameni din întreaga lume cu frumusețea sa, s-a schimbat total. Michelle Pfeiffer pare că nu acceptă ideea de îmbătrânire, motiv pentru care a ales să își desfigureze fața cu numeroase operații estetice și injecții cu botox. Actrița cu ochi de pisică are o siluetă de invidiat, dar a reușit să-și schimbe fizionomia feței, iar frumusețea care a consacrat-o a ajuns doar o amintire. „Dacă consider că voi arăta mai bine, voi apela la operații estetice. Sunt total de accord cu ele’, declara vedeta în urmă cu câțiva ani.

În 2006, Michelle a recunoscut că și-a făcut lifting facial, menționând că fenomenul de îmbătrânire este un proces normal.„Cu siguranță văd că m-am schimbat, dar încerc să nu fac mare caz din asta. Cu toții îmbrătrânim, trebuie doar să acceptăm acest proces‘, a mai spus Pfeiffer. Totodată, vedeta a declarat că nu își dorește să arate precum o figură de ceară, dar se pare că încercările ei de reîntinerire nu au niciun efect pozitiv asupra ei.

Michelle Pfeiffer a făcut parte dintr-o sectă

În urmă cu câțiva ani, celebra actriță dezvăluia că, la începutul carieri sale de la Hollywood, a făcut parte dintr-o sectă numită respiraționism. Potrivit acesteia, membrii sectei credeau că pot trăi fără mâncare și apă, aceasta fiind nevoită să urmeze o dietă foarte strictă. „Erau obsedați de control. Nu locuiam cu ei, dar mergeam des la întâlniri și îmi spuneau de fiecare dată că trebuia să vin des acasă. Trebuia să plătesc de fiecare dată când veneam, ajunsesem secătuită din punct de vedere financiar„, a declarat Michelle Pfeiffer, care s-a mutat din Los Angeles la vârsta de 20 de ani. Membrii acestei secte susțin că ei nu au nevoie de mâncare, hrana necesară organismului fiind oferită de lumina soarelui.

Michelle Pfeiffer s-a căsătorit în 1993 cu producătorul TV David E. Kelley, iar înainte să-l cunoască, actrița era implictă în procesul de adopție a fiicei sale, Claudia Rose, devenindu-i mamă în mod oficial în 1993. În 1994, Michelle a devenit mamă pe cale naturală, după ce l-a născut pe John Hnery.

Etichete: